[silindi] Kizlar merhaba.10 ocak son adet tarihim.ama 3 ocakda hamile oldugumu ogrendim.gebelik testiyle.bu gun ultrasona gitdim 5 hafta olmasi lazimken 4 haftalik cikti kese.lutfen basiniza geldimi cevap verin
twinsmom_ [silindi] evet 5+1 de 4 haftalık falandır dedi doktor keseye nokta kadardı 6+1 de ikiz olduğunu öğrendim 2 kesem vardı ultrasona göre 5+1 dedi doktorum çok güzel gelişim sıkıntı yok dedi hiç stres yapma
Nursaygi [silindi] Benimde en başından beri öyle 4-5 gün oynuyor arada adet tarihiyle büyük ihtimalle geç döllenme dedi doktor aradaki gün 2 hafta olmadığı sürece geri diyemeyiz dendi. Bende adetime 3 gün varken öğrenmiştim. Endişelenme kötü bir şey olsa doktor söyler zaten.☺️
Aysegul_3838 [silindi] evet başıma geldi 6 haftalikti keseyi görmeye gittiğimde 5 haftalık dedi doktorum ve 7 haftalık gittiğim de tam 7 haftalikti
[silindi] twinsmom_ oylemi canim.cok korktum cunki gec dollenme degil adetime 1 hafta kala ogrenmistim.sende mi cabuk ogrendin?
twinsmom_ [silindi] aşılamayla hamile kaldım ben doktorun test yap dediği tarihten 3 4 gün önce öğrendim adet tarihime de ortalama 5 6 gün vardı yani bir nevi erken öğrenmiş oldum ama hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum 😇
Umut- İki haftaya kadar normal karşılanıyor benimde bir hafta geç döllenme dedi şimdi de üç güne düştü büyüdükçe daha rahat ölçüm yapılıyor bence önemli olan adet tarihî ile değil de şimdi ki kese bebek uyumu içinizi rahat tutun bende çok panik olmuştum
Nursaygi [silindi] Hiç korkma endişelenme o gerilik normal olarak kabul ediliyor sen içini rahat tut aksini düşünme. ☺️🤍