blogmomies Arkadaşlar merhaba. İkiz gebelikte beta Hcg diğer gebeliklere göre farklı mı çıkıyor? Bebek ilk kaçıncı haftada görünüyor?
Sevvl blogmomies hayır canım herkes betaya çok inanıyor ama doktorum bana beta bile bakmadı her zaman her bünyede doğru sonuç vermez diye kese görene kadar devam ki zaten benim betam çok çok düşüktü tam tersi
Mineee66 blogmomies ben ilk gittiğimde 4+6 haftalıktık beta değerim 10085di ama ikiz olduğunu anlamadılar o zaman 15 gün sonra tekrar gittim o zaman ikiz oldukları belli olmuştu
Ozge56 blogmomies benim beta çok yükseliyordu kese yokken sonra doktorum dedi ikiz gebelik olabilir taki öyle oldu 5 haftalikken iki kese vardı şimdi 8+3 olduk şükür
Bseucr blogmomies canım ben adete 3 gün varken 200 beta ile öğrendim. Kese falan gördük tekti. Kalp atışı dinlemeye gittiğim de ikiz olduğunu öğrendik. Betaya göre bi anlamı yok sanırım herkesin Farklı
blogmomies Mineee66 Tahminim 6 haftalıkken benim Beta 24328 . Ama son adet tarihine göre 6 haftalık diyorum çünkü doktor hâlâ haftasını söylemedi.
Sevvl Hnf02 ben ilk kan verdim 79 çıktı gecıkme yoktu adetım yakındı5 6 gün vardı dahada beta vermedim istemedi doktor hemen doktora gittim çünkü beklemedim 7 8 haftaları 🥰
blogmomies Ozge56 Bende tek kese var ama henüz bebeği göremedik. Tahmini 6 haftalıkken betam 24328 di. Yüksek olunca merak ettim bende .
Mineee66 blogmomies maşallah beta değerin baya yüksek haftası küçük olduğu için görünmemiş olabilir hakkında hayırlısı olsun
blogmomies Ozge56 Evet baya bir yüksekmiş. Ben henüz haftamı bilmiyorum bu uygulamaya göre 6 hafta ama doktor daha belli değil dedi 🥹
cf__ blogmomies benim doktorum 6 haftalıkken kalp atışını gördü ama dinleyecek kadar değil dedi ikiz olduğunuysa 11. Haftada söyledi sağolsun🤦🏻♀️😂