bluepoint Sezaryen ile doğum yaptım 4. Günüm inanılmaz gögüs yarası yaşıyorum gümüş kapak lancinoh krem gögüs kalkanı hepsini denedim başka var mı acaba yapabilceğim bişey🙏🏻🙏🏻
Edafmo bluepoint ah bende de aynı. Bir de benim çatlama gibi değil resmen derim ıslak gibi ve soyuluyor deri kalkıyor korkunç bir acı😭 şuan lansinoh sürüp göğüs pedi kapatıyorum ama pek bir fayda göremedim. Gümüş kapak da yaramadı bende 😭
MinikooMom 68selda06 Eğer Şuanda yara çatlama varsa göğüs ucunda Tabikide kullanabilirsiniz Tamamen doğal olduğu için Bi sakıncası olmaz. Gül suyuyla yaparsanız Daha iyi olur 🤍
MinikooMom Sibola Satılmıyor Canım. 1 ayva çekirdeklerii 1 çay bardağı Yarısı Gül suyuyla 1 gün bekletmelisin ağzı kapalı, hemen kıvam alıyor jel şeklinde. Göğüs ucuna kullanın 🤍
MinikooMom Sibola İstersen Doğumdan 3-4 gün önce başla Göğüs ucunu yumuşatır Nemlendirir hazır hale getirir ☺️
bluepoint Edafmo silikon gögüs ucu ile tutturamadım sağımda yapıyorum süt geliyor ancak kimiside sağım sütü bitiriyor diyor bilemedim🙄
Portakalcicegi bluepoint benimde ikizlerim var canım 2 bucuk aylık büyüdükçe emzirmeye yetişemediğim için sağıyorum en azından elimin altında süt olsun ikisğ bir ağlayınca vereyim diye ama hiç azalma görmedim çok şükür ki. Hatta bazı günlerde yiyip içtiklerimden kaynaklı galiba arttığı bile oluyor