YaseminBatrk Oğlumu görmeye gittik çikolata yiyip girince odaya içerde bir havalar bir hareketlenmeler 😅🤭 544 Gr dedi doktor ablası ama boyunu demedi şimdi fl olarak bakıyorum 39.02 mm yazihie kaç oluyor acaba ??
beyzacmvrc YaseminBatrk 19+3 de gitmiştim 368 g di hatta doktorumuz önden gidiyor. Karın çevresi daha ileride göbüşlü bı kız olcak demişti. 21+4 de detayliya girdim radyolog baktı 426 g dedi anlamadım. Doktor normal dedi. Acaba ölçümde mi hata oldu bilmiyorum 🥺 Boyu da 25-26 cm falan cikiyodu sanırım fl yi 7 ile çarptığımda.
Puhu_ishak YaseminBatrk Cuma günü kontrolümüz merakla bekliyorum ben de bakalım kaç kilo oldu belim agridigina gire kilosu yerinde gibi 😅
Feyza4 YaseminBatrk neyi 😶bende anlamadım terimlerden nasıl hesaplanıyor ki boyu uyluk bacak boyu fln diyor araştırma yapim dedim de 🥲fl 41.8 mm yazıyor
YaseminBatrk beyzacmvrc maşallah canım. Olcmeden de fark olur. Kendi takipli doktorun ne diyorsa onu baz al. Medigolde devam mi cam sakura giderim belki diyordun
YaseminBatrk Puhu_ishak cuma tam 22 mi oluyorsunuz nerede oturuyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz acaba
YaseminBatrk Feyza4 sizin fl 41.8 dediniz ya onu 7 ile çarpınca boyu ortaya çıkıyor. Bende çarptım 🤭😅
beyzacmvrc YaseminBatrk medigolda devam ediyorum ya şimdilik hala degstirmem heralde Sen nereye devam ediyorsun bahat mı
Puhu_ishak YaseminBatrk cuma tam 23 olacağız bugün 22+5 iz, Ankara’da oturuyorum ve Ankara üniversitesinde takipliyim 🥰
YaseminBatrk queenmerve bebeklerimizin boyları aynıymış. Bizimde 27 cm. 🤸🎉 Hangi hastaneye gidiyorsunuz.
YaseminBatrk beyzacmvrc aynen bahata devam Nasipse bir aksilik olmazsa. Senin doğum tarihi ne diyor doktor