Assen İki hafta sonra sezaryen olacağım, süt hemen inmiyor malum biliyorsunuz hastanede bişeyler tavsiye ettiklerini biliyorum ama ben şimdiden alıp çantama koymak istiyorum ne tavsiye edersiniz
2022bebeki Assen Bestlak damla ,humana still tee, hurma indirdi dedi arkadaşım.. Bence sıcak duş, sıcak havlu torba ilk baslarda iyi gelir
Edafmo Assen hipp anne çayı, hurma, tahin, petibör bisküvi, ceviz ve kuru incir. Artı olarak kesinlikle Solgar vitamin. Solgar ın çokk etkisini gördüm
Hallerimvarbenim Assen Humana still tea kesinlikle tavsiye ederim. Bir bardak içtim sadece şuan sütüm bizon inek memesinden fışkırır gibi fışkırıyor
Ezgievrenn Assen herkes de geçerli değil o. Bebek rahimden çıktığı an beyine bgi gider süt akışı başlar. Bebeğin ilk gün midesi küçük olduğu için sizin sütünüz de fosur fosur akmaz. Onun midesini dolduracak kadar gelir emdikcede cogalir zaten 3. Gün falan süt beyaza döner ve çoğalır. Goguslerinize sıcak havlu koyabilirsiniz. Hoşaf falan içebilirsiniz. Sütün çoğalması bebeğin ne kdr cok emdigine bağlı. Siz emzirin çokça.