teachermom8 Arkadaşlar perine masajına başlamayı düşünüyorum yırtılma olmaması adına. Masaj yaparken hangi yağı kullandınız. Elim zeytinyağına hiç gitmiyor. Başka aromatik yağlar varsa kullanılabilen önerir misiniz
Denizahsen teachermom8 perine masajı nasıl yapılıyor izlememi önerdiğiniz biri var mı ? Son ay bana da lazım olacak 🥰
aogoya teachermom8 ben soğuk sıkım zeytinyağı işe yapıyorum en iyisi o dedi bi kaç doktora danışarak hareket ettim
2022bebeki teachermom8 Aromatik yağlar enfeksiyona sebep olabilir bence riske atmayın. Belki soğuk sıkım hindistan cevizi yağı olabilir arastirmak gerek
aogoya Denizahsen Bu video gibi yapabilirsiniz İlk 3-4 gün tek parmak sonra iki parmakla devam ederseniz çok iyi oluyor ama hiç aksatmadan her gün yapılmalı yoksa eski haline geri dönüyor Ben 36. Haftada başladım öyle dedi doktorlar doğumu tetiklemiyor rahimle perine arasında 8-10cm varmış o yüzden rahatlıkla yapabilirsiniz
teachermom8 2022bebeki zeytinyağını kafamda mutfakla yemekle çok bafdastırdıgım için 🫠 içim almadı çok garip 😬 mecbur kalırsam napayım kullanırım artık
2022bebeki teachermom8 gözünüzü kapatip yapin🤣 biz egeliyiz her yere kullaniriz yağı o yüzden aşinayim. Çocuğuma masaj yağı olarak kullanıyorum şimdi de mesela zaten parmağı nemlendirecek kadar kullaniosnz anlaşılmaz bile deneyin
Cennettt__ teachermom8 Çörekotu, kantaron, hindistancevizi, buğdayözü, hintyağı, zeytinyağı olabilir. Her gün yapılabilir. 🫶🏻🫶🏻
Brck0303 teachermom8 göbeğiniz den nasıl yapıyorsunuz daha hiç yapmadım şuan açıklığım da var sancım da var daha önce bir kaç kişi demişti ama yapma fırsatım yoktu hep cenaze falan oldu
teachermom8 Brck0303 başınız sağolsun bende daha denemedim ama tam videosunu izleyip sonra ayna yardımıyla yapmayı deneyeceğim