Sydah İnanılmaz bir günümü paylaşmadan duramıyacağım ☺️ ben 8 haftlık olarak hastanye gittik kalp atışları için ultrason da birde ne görelim ikiz bir bebiş 🤫☺️☺️ vee en enteresan olanı birinin 7 haftalık olması bu bir mucize değil mi 💜🐣🐣
Bseucr Sydah canım dün bende kalp atışı dinlemeye gittiğim de ikiz olduğunu öğrendim 7 haftalık benim de 🥰 kalp atışlarını dinledin mi
Kbra00 Sydah Rabbimin mucizeleri onlar..Allah yeterki ol desin🤲🏻❤️Bende asilama ile hamile kaldim canim ilk gittigimizde tek keseydi sonraki muanede ikinci keseyi gorduk 3 gun sonra olmus kucuktu digerinden😍11+2 olduk hala sokunu atamadim ikiz gebeligin🙈
Sahnedekimadam Hep başıma gelmesini istediğim şey , biri kız biri erkek olsa bide tadından yenmez :) sırf bunun için tüp bebek istemişliğim var ☺️ sağlıkla gelsinlerr 12.haftada cinsiyetleri söylemeni bekliyorumm tebrikler🥹🥹
Gorkim Sydah çift yumurta ikizi erkekle ilgili değil sende iki tane yumurta geliştiği için çift döllenme oldu tek yumurta olsaydı spermin özelliğinden dolayı tek yumurta döllendikten sonra iki farklı zigot olarak büyüyor tek yumurta ikizi oluyor muhtemelen doktorum yumurta geliştirici destekleyici takviye vermiştir