mrv_elvn_ Kızlar deprem nedeniyle şehrimi bırakıp Mardin’e gelmek zorunda kaldım riskli gebeligim var Mardin’e geldim a doktorları bilmiyorum Mardin’de perinatoloji doktoru var mı nerde var bilmiyorum lütfen bilen giden varsa bana yardımcı olun
artikbiranneyim mrv_elvn_ ipekyolu hastanesi seyithan hoca cok iyidir, isterseniz bir görünün o sizi yönlendirecektir. Cok büyük gecmis olsun🌸
mrv_elvn_ artikbiranneyim çok sağolun Allah razı olsun aynen dediğiniz doktora gittim perinatolojiye git demedi sıkı takibe aldı bakalım Perşembe tekar gidicem Seyithan beye ve mem arjen diye bir doktor daha varmış ona da gidicem inşallah
Aysearjen47 mrv_elvn_ gittikten sonra yorumunu buraya yazarsanız sevinirim memnun kalıp kalmadığınızı
mrv_elvn_ Aysearjen47 bugün gittim tavsiye ettiğiniz doktora gerçekten çok memnun kaldım perinatoloji ye yönlendirdi beni ve herşeyi detaylı anlattı doğumu da o doktorda yapacağım Allah’ın izniyle inşallah 🤗
mryy2758 mrv_elvn_ Maalesef 1 aydır tayini çıkmış bizde almak için gittik bugün şu an yerine bakan kimse yokmuş 😞Diyarbakır fakülteyi deneyin isterseniz .Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🙏🏻
mrv_elvn_ marnus benimksi ikiz gebelik olduğu için sezeryan olacak zaten erken doğum riskim de var zaten Allah korusun 🥺
mrv_elvn_ mryy2758 yaa her şehirde en az üç tane perinatoloji doktoru olması lazım devlete bağlı bu şekilde zor oluyor yarın Diyarbakıra özel kliniğe gideceğim umarım iyi haberlerle dönerim malum zor dönemlerden geçiyoruz hiç bilmediğim şehirlerde iyi olmaya çalışıyoruz 🥺