Vildantas Minikmucizelere ben adet gününde yapmıştım teste çıkmayınca kan verdim kanda çıktı ama çok küçük bi değerdi 2 kat artmasına rağmen 10 gün sonra adet gibi şiddetli bi kanama basladi
Susamtohumununannesi ikicicek bana yardıma gelen abla var o tam 4 ay regli olmuş hemde 3 gebeliğinde de. Kilo almaya başlayınca anlamış gebeliğini
ikicicek Susamtohumununannesi bende çok duydum burda böyle adet olanı ama bugün doktora hemşireye sordum ikiside öyle birsey olamaz dedi
Sunshine123 ikicicek Benzer durumlar yaşıyordum ama ihtimal vermiyordum görünce merak ettim. İnşallah en güzel ve sağlıklı şekilde olur hepimiz için 🤲🏻
ikicicek Minikmucizelere aynen valla erken gebelikte de çizgi vardı normalindede ve midem bulanmaya da devam ediyo kan sonuçlarimin hepside normal yani vitaminlik Bi sıkıntı da yok ki bulantı yapsın anlamadım
Minikmucizelere ikicicek bulantin olmasa test yanlışmis derizde bulantinda var acaba geç dollenme falan olmuş olabilir mi ki gerçi daha yeni adet oldun dimi
ikicicek Minikmucizelere en azından kimyasaldir diye bekliyodum hiç birsey çıkmadı midem öğlene kadar bulanıyo 1 haftadır kahvaltı edemiyorum anlamadım birsey geç döllenme olsa şimdiye çıkardı 3 gündür bitti adetm