Nurdan11_ Kızlar merhaba 3 aylık olduk doktorum folikasiti bıraktırdı elevit vitamin ve damla d vitamini verdi. İlacı kullandığım 2 gün sonra siyah dışkı oldu. Kusura bakmayın. Var mı aranızda böyle bi durum yaşayan.
gzl_2320 Nurdan11_ aynen canım ya demir ya kan ilacı olması lazım ikisinden biri öyle yapıyor benimde öyle genel olarak herkesin öyle
binnur64 Nurdan11_ aklıma teyzem geldi doktor ona da demir ilacı vermiş sizin bu sorduğunuz soruyu yaşamış bana dokundu hap böyle böyle oldu diyo😅 bilmiyenler için korku normal ama demir ilacı gibi vitaminler siyah yapıyo ☺
Nurdan11_ Damlasuu OzgeSrc gzl_2320 binnur64 🤭🤭 herkese teşekkür ediyorum. Elevitde çok az demir varmış ablam bende yapmadı dedi de endişelendim bende ☺️ içim rahatladı
Nurdan11_ nur34_ teşekkür ederim canım. Daha önce demir ilacı kullandım böyle de oldu ama elevit vitaminin içinde çok az demir var ya acaba yapar mı diye düşündüm ablamda bende yapmamıştı deyince endişelendim☺️
nur34_ Nurdan11_ mesela bnde ara ara oluyor surekli degil kimisinde surekli oluyor degisiyor ozman kisiden kisiye
karperisi Nurdan11_ merhaba doktorunuza danıştınız mı ? Benimde Folik asiti kesti aynı şekilde pregna formula multivitamin omega 3 başladı içinde Demir varmış multivitaminin ondan kaynaklı mı bilmiyorum benımde 2. Gün aynı sorunu yaşıyorum ve oldukça endişelendim acaba Demir’den kaynaklı mı :(
Nurdan11_ karperisi yok canım sormadım doktoruma. İlacın reçetesine baktım orda da yazıyor siyah dışkı olabilir diye o yüzden sormadım🥰
Nazlimmm Nurdan11_ bir önceki gebeliğimde elevit kullandım elevit öyle yapar ayrıca bol su tüketin aynı zamanda kabızlık yapar cok normal içinzii ferah tutun
Aslibh Nurdan11_ haplardan cabim .bol su ic haftada 4 kere disari cik 30 dk yuru oksijen aldikca duzelir vucut