arbustoo Ecemk doğumu bazılarında kolaylaştırıyor bu fitil endişe ediyorsan hiç yapma hayırlısıyla güzel geçer inşallah. sevgiler..
Ecemk Ilkgozagrimiz ayy iyi bari yaa. Evet biraz sunide veriyolarmış. bende 38+5im 4 kiloya yaklaştı 2 cmde açıklık varmış. Normal doğum şansımı riske atmak istemiyorum. Bu şekilde doğumu başlatabiliriz istersen dedi
Ilkgozagrimiz Ecemk normal yapti suyu gelince gitmis acilmasi yokmus suni sancida vermisler olmamis o fitilden sonra acilmasi cok iyi olmus zorlanmadan dogum yaptim dedi
Ilkgozagrimiz Ecemk ben 41 olucam bnde 1 cm aciklik var ben cok korkuyorum yarn baslatilcak sanrm bnmkide
Ilkgozagrimiz Ecemk valla bilmiyorum kilosunu demediler gecen hafta omdan once 3300 du 3500 ustunde sikinti yaaarsin dediler ama normal istyoruz bakalim yarn ogrencem
eminergunn Ecemk amin cnm üç saat oldu fitil verdiler sancılarım hafif bakalım suni vericekler birazdan da
eminergunn Seydaaslantas inş gelir canım 🤲🤲 Bnm sancılar düzene girdi ama bu seferde bebeğin klapa atışı düşüyor bebek kaldıramıyo tekrar denicekler