Merve3801 Kullandım 4+5 de kanamam olduğu için hala da kullanıyorum ilk oral olarak başladım ama aşırı kötü etkiledi beni 3 gün önce vajinal yola geçtim aşırı rahatladım
anapanda12 Beliz_bahar55 Beliz_bahar55 öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan günde 3 tane alıyorum 11. haftamdan başladılar 17deyim büyük ihtimalle 34e kadar kullanacağım 4 sene önce de 8. haftamdan 34e kadar kullandım size niçin verdi doktorunuz?
yenibirannis Beliz_bahar55 6+0 haftaligiz öğrendiğimde 3 haftalikti Dr işimizi sağlama alalım diye yazdı bı kutu bitti bı kutu dha başladık
Beyzayasar43 Beliz_bahar55 beşinci haftamda kanamam olduğu için vermişti doktor ağızdan gece yatarken tek alıyordum,şu an 13+4üz doktor bir sıkıntı olmadığını ve bırakmamı söyledi bıraktım
gzl_2320 Beliz_bahar55 5. Haftadan 14. Haftaya kadar kullandım kahverengi lekelenme için. Sonra plasentada kanama alanları çıktı 17. haftada tekrar başladım doğuma kadar kullanıcam şuan 26 haftalığım. Sorununuz neydi?
Beliz_bahar55 Bende kanamam olduğu için Dr verdi ama ben hap yutamıyorum acaba vajinadan alsam bişey olur mu iğne de vermiş bu arda 20+5 günlüğüz
Merve3801 Beliz_bahar55 aktif vajinal kanaman var sa oral olarak almak zorundasın doktoruna danış bence