Tgbclk Kızlar eşimde sperm sorunu olduğuniçin doktor ona proxeed plus vermiş onu kullanıyor ama bu süreçte bende vitamin kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım yumurta kalitesini artıran vitamin ilaç vs var mı önerebileceğiniz ?
arirangg Tgbclk Inofolik combi diye bir folik asit var. Folik asit olmasının yanısıra yumurta kalitesini artıran maddeler var içinde
Kocburcuu Tgbclk merhaba, Rabbim tez zamanda bizlere de ewlat nasip etsin 🤲 benim eşimde de sorun var önümzdeki ay bende başlamak istiyorum tedaviye yumurta kalitesi için kimler neler kullandı kızlar 😟
2022bebeki Tgbclk proxeed bizde işe yaramadı açıkçası. Maxigodan çok fayda gördük. Ayni zamanda keçiboynuzu kürü, ari sütü bal polen , keçiboynuzu özü birebir. Temiz beslenip,,paketli ,fastfood gıdalar yemelisiniz
Tgbclk 2022bebeki keçiboynuzu veriyorum, sağlıklı besleniyor sigara bıraktı dar giyinmiyor kuruyemiş incir neler neler şimdi doktor proxeed vermiş ama işte doktorun önerdiğini almak zorunda kaldık. Sizin eşinizde ne problem vardı bizde hareket ve morfoloji sıkıntısı var
2022bebeki Tgbclk Biz de çok denedik vitamin en son bahçeci tüp bebek üroloji doktoru maxigoyu onerdi şifa bulduk hepsi birer emek ve çaba haklısınız ama emek olmadan da güzellikler olmuyor. İleri hareket problemimiz vardı bizim morfolojide sinirdaydi.
arirangg Tgbclk Şu anki yumurtaların 3 ay önceki yumurtalardır. Her ne uygularsan en az 3 ay devam et. Çünkü 3 ay sonraki yumurtalarını etkileyebilirsin ancak. Ben 3 ay boyunca arı sütü, arı poleni, avokado tükettim. Şekeri bıraktım. Faydasını gördüm. Bu ürünleri doğal satan yerlerden almaya çalış.
Tgbclk Kocburcuu yok aslında öyle bir düşüncemiz vardı ama doktorumuz gerek yok tüp bebeğe değerlerden sadece morfoloji bozuk diğerleri normal dedi aşılama yapabilirsiniz dedi bakalım ilacı kullansın bende vitamin falan kullanayım olmazsa yaza kadar aşılama yapıcaz aşılamada olmazsa pet tüp bebeğe yönelcez sizin ne sıkıntınız var acaba
Kocburcuu Tgbclk eşinizin morfolojisi kaç acaba ? Benim eşimde genetik cdelesyonun bozukluk var azospremi 😔 morfolojisi 1, bu yüzden ilaç kullanıyor (emodex) baya bay ciddi artış oluyor ama hamile kalamadm henüz bi tüp bebek geçmişimz var 5aylık erken dogum ile sonuclandi
Tgbclk 2022bebeki peki bizim üroloji doktorumuz ısrarla tüp bebeğe gerek yok dedi sayı çok iyi hareket te aslında iyi dedi çok kötü değil orta dedi morfoloji 2 ama gebelik hiç oluşmadı 1 buçuk sene oldu bizde tüp bebek düşüncemiz vardı ilaçları kullan dedi doktor 6 ay olmazsa aşılama yapalım dedi bunu diyen tüp bebek doktoru ayrıyetten şaşırdık ne yapacağımızı bilemedik
Tgbclk Kocburcuu Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay şeyler yaşamamışsındır eminim ki ama şöyle düşün tüp bebekle gebe kalmışsın çoğu insan ona rağmen gebe kalamıyor. Bu arada canım bizim morfoloji 2 sperm sayısı 230 milyon hareketlilik orta dedi doktor yaşım 24 ondan az daha bekleyelim diyoruz ama eğer bu ilaçlar vs işe yaramazsa bizde tüp bebeğe başlarız heralde
2022bebeki Tgbclk Tek neden buysa tüp bebek için genelde hemen onermiyor doktorlar. Biz de 1.5 sene denedik sayimiz da 250 milyonlardaydi. Ama artık cok yorulduk ve evlilik yılımız uzun diye tup bebeğe başvurduk. 6 ay uzun bilmiyorum asilama bence zaman kaybi yine de siz bilirsiniz. O kadar bekleyeceksem sonunda tüp bebek yaptırirdim
Tgbclk 2022bebeki biz evleneli 2 sene oldu birazda yaştan dolayı bekliyoruz 24 ben 26 eşim ilaçlar belki bize umut olur bir mucize olur belki yaza kadar bekleyelim olmazsa aşılamayı bir deneriz aşılama olmazsa tüp bebeğe yöneliriz biliyorum zaman kaybı ama denemedende bilemeyiz
Kocburcuu Tgbclk amin aminn 🤲 cok zor şeyler yaşadık, bebegimi kaybedince piskolojmz bozulduu 7ay oldu tekrar bşalyacagız korku ve endile ile, Rabbim bu yola çıkanların yardımcısı olsun.. Sizin sprem sayınız ve hareketlilik gayet güzelmiş Maşaallah ovulasyon testi denediniz mi hiç?
Tgbclk Kocburcuu denedim canım neler denemedim ki 3 ay ovilasyon testi yaptım ama ne yazık ki olmadı onuda bıraktım artık zaten ben yumurtlama zamanımın olduğunu anlıyorum ona göre hareket ediyoruz. Bilmiyorum canım bakalım tüp bebek sürecinde zor yıpratıcı olur hem maddi hem manevi. Ama bir yanım aşılama yap olacak diyor
Kocburcuu Tgbclk Rbbim tez zaman da size de bana da tüm isteyenlere evlat nasşp etsin😔 neler deniyoruz Allahın görüyor ama aşilama oranı daha düşük gibi tüp bebege göre tbi siz bilirsnz 🌼