Dalia Biz 14 haftalık olduk ablalari cinsiyeti Almada gec söylüyor lar 18 haftada veye 20 haftada dedi doktorum sizinki beli oldumu
Tanembebek5 Dalia benim 13 de erkek dedi doktorum 17 de de değişmedi. 22. Haftada Detaylıda da değişmedi. Birazda pozisyon ve doktorun tecrübesiyle alakalı canım
mihribanuzun Dalia 12 haftalıkken %70 erkek dedi 18 haftalıkken %100 erkek dedi. Göstermiyorsa kız olma olasılığı yüksek ☺
Dalia Tanembebek5 almanya da geç söyleniyor canim 18 ci haftada beli olur dedi hayirlisi bekliyecez bakalim
Dalia mihribanuzun hayir bakmadiki beli olsun 18 hafta da söylüyorum dedi yani kiz la erkek le alakali bir sey degil
kahvesever__ Dalia bende yurt dışında yaşıyorum 13 haftalığım doktorum belli ama söylemem dedi tam net olması için 4.5 ayı bekliyorlar burda da canım
ebrusngl 12.haftada ikili test sırasında doktor kemik yapısı erkeğe benziyor dedi 14.haftada netleşti erkek olduğu
funnymummy Dalia bizde 20 de öğreneceğiz aynı şekilde yasak söylemeleri bende kontrolde kıza benziyor felan dedim ben söyleyemem dedi çıktı 😂
mihribanuzun Dalia bana da dedi zaten gordugumu soyleyeyimmi cinsiyet acisindan diye tahmini vs diye. Bende söyleyin bilmek istiyorum dedigimde soyledi zaten. Bizimki zaten kendini saklamadan herseyi gosterdi masallah 😁😁