Sudedemirer Bebegim nefes almakta zorluk çektiği için küveze alındı hava veriyorlar gelişimi tamamlanmış ama 5 gündür küvezde ne zaman çıkar aramızda böyle bişe yaşamış olanlar varmı süreç nasıl ilerliyor
Hatice145 Sudedemirer bende 38+3 de dogurdum iki gun once ve benimde bebegim kuvezde yatiyor solunum sıkıntısı yüzünden cok sukur ilk gune gore daha iyiye gidiyor durumu rabbim en kisa zamanda kavustursun bizi yavrularimiza 🤲
Edafmo Sudedemirer canım bende 35+4 de doğum yaptım, aynı şekilde solunumda sıkıntı yaşadığı için küveze aldılar. Bugün tam 1 hafta oldu kesin birşey söylenmiyor ama doktorumuz solunum tedavileri en az 1 hafta sürüyor demişti
Hatice145 Baby235 anne karninda kakasini yapmisti tam sebep soylemediler ama ben kendimce arastirmalarimda ondan oldugunu saniyorum solunumu normale dondu bu seferde kanli kaka yaptigi icin arastirma yapiyorlar beslenmesini kestiler suan icin
Sudedemirer Edafmo şuanda solunum sıkıntısı bitti ama emmiyor Mama yoluna alışmış emme refleksi yok alıştırmaya çalışıyoruz
Tufutufu Hatice145 çok geçmiş olsun demek istedim iyi olmana çok sevindim. Rabbim bir an önce sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Anne karnına kakasını yapmak için erken bir hafta değil mi? Nasıl bir belirti verdi sende de fark edildi kuzum?
Hatice145 Baby235 Cok sagolun dua edin yavrum icin rabbim kimseye yasatmasin tek kisi girip iki kisi cikicaz derken yine tek kisi ciktim hastaneden cok zoruma gitti bebegimi orda birakmak
Hatice145 Tufutufu hic bir belirti vermedi bende kuzum dogunca fark edildi nasil oldu bileniyorum belkide doktorun ihmarkarligiydi
Edafmo Sudedemirer gözün aydın kuzum darısı benim de başıma inşallah. Bol bol ten teması iyi geelcekler Allah’ın izniyle 🤗