kevserky Gulsumye ay bnde 62 ile hamile kaldım 59a düştüm 5 aylık olcaz haftaya şuan 62 olduk 😂😂😂 bnm doktorumdan kilo alma diyor. 🤗 H
kevserky Aslhn2101 bnm hala devam ediyor 20 haftalık siz düşünün mecbur prilam içiyorum. Yoksa ne yemek ne su yiyebilirim
Aslhn2101 kevserky ilk gebeliğiniz mi? Genetik mi acaba ya bu bulantı bazen burda denk geliyorum doğum anına kadar bulantı çekenler oluyor 🥺 benim ilk zamanlarimda hiç yoktu 14.hafta sonrası yaşadım 22ye kadar bulantım hep oldu sonra geçti Allah’tan🤦🏻♀️
Aslhn2101 Hilalttk16 merhaba canım 😂 evet bakıldığı zaman fazla ama sen hamilelik öncesi ideal kilondaysan fazla kilon yoksa hamilelikte kilo alman çok normal diye düşünüyorum 🥰
Aslhn2101 selinsmother doğum sonrası kalıcı olmasa bari 🥺 şimdi bir şekilde idare ediyoruz ben nereye gidersem gideyim yanıma yedek çamaşır alırım en büyük korkum olarak kaldı🥺🥺 hep kaçıyor çünkü
ozgegundogdu1903 Aslhn2101 ben 27 haftalık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım suan 66 kiloyum yaklaşık 13 kilo aldım geceleri bacaklarım çok ağrıyor onun dışında bi sorunum yok 🌸🙏🏻
ozgegundogdu1903 kevserky varisim yok aslında geceleri sağa ve sola yatmaya dikkat ediyorum ağırlığı o taraflara verdiğim için bacağımın bitiş kısımları çok acıyor yani ben o yüzden olduğunu düşünüyorum ama geçmezse tavsiyenizi deneyeceğim 🌸🙂
kevserky ozgegundogdu1903 bir de bu ağrılar için magnezyum takviyesi öneriyorlar doktora sorarsanız yardımcı olur inşallah. Bebeğini sağlıkla al hayırlı doğum nasip etsin rabbim cümlemize
2prensesannesiiii Aslhn2101 27 haftaya geçince 7 aya girmiş oluyorsun canım ben de 25+1 haftalığım 🥰 59 kiloyla gebe kaldım 4. Ayımda 56 kiloya düştüm şuan 60 61 gel git yapıyorum + ya çıktım hadi hayırlısı🥰