Elifgurkan Dün akşam 9dan beri sancim var ikinma isteğim sabaha kadar sürdü ve bugün hiç gitmeyen ama hissettigim bel kasık ve rahim sancim var hala devam ediyo bekliyorum cogalmasini böyle bi durum yaşayan varmi
Kaderyas0327 Elifgurkan evet ben bunları çok şiddetli olmayan haliyle gittim ve açıklık var dedi sancıların düzensiz olduğundan yatılını yapmıyoruz dedi evde bekle sıklaşırsa gel dedi ve evde bekliyorum bakalım 😍
Fatmaasel Kaç haftaliksiniz...nişan kan veya herhangi bir akıntı veya su gibi bişey geldi mi sancilariniz ne aralıklarla geliyor? Karın bölgesinin komple ağrıması lazım düzenli sanciysa beklemeyin hastaneye gidin her kadında nişan veya su gelmeyebilir
Fatmaasel Sizin haftaniz gelmiş nerdeyse bi hastaneye gitmelisiniz riske girmeyin ne olur olmaz hiç olmazsa açılma olmuş mu diye bakarlar
Fatmaasel Elifgurkan doktora haber verin ben bildiğim kadarıyla yorum yapıyorum ama en doğrusunu onlar bilir
Elifgurkan Kaderyas0327 açıklık yok ama doğum olana kadar sürecek bu aralar. Hayırlı dofumlariniz olsun