ecem11 az önce lavobodayken farkettim ağrım da var ilk gebeliğim sizce ne zaman doktora gitmeliyim? 38+5 iz kızımla🙏
Yeknese ecem11 gidince eve gönderecek büyük ihtimalle. Benim ilk doğumda cuma öğlen nişan geldi, salı sabaha karşı suyum
Ledeyna21 ecem11 nişanın geldiği günde olabilir takibindeki haftada o kişiden kişiye değişkenlik gösterir sancılarınız başlamadan nişan için hastaneye gitmenize gerek yok
Nesrinkilicc ecem11 geçmiş olsun hayırlı olsun bebişiniz. Nişan hangi renkti bende sarı koyu akıntı geldi belim de ağrıyor adet ağrısı gibi acaba mı diyorum
Nesrinkilicc ecem11 gittim hastaneye ama bişey çıkmadı ne sancı ne açıklık geri gönderdi belki normal bir akıntıdır
ecem11 Ledeyna21 çok şükür ben kızıma kavuştum nişandan sonra kanlı akıntım gelince acilen sezeryana alındım
Nesrinkilicc ecem11 önce sarı nişan sonra kanlı nişan geldi geçen gün gittiğimde eve gönderdi şimdi tekrarladı nişan kanlı geldi hafif . Ama sancı su yok gitmelimiyim sizin de böyle mi oldu sancı su olmadan doğuma alırlar mı ki
ecem11 Nesrinkilicc yani şöyleydi kanlı akıntıda bebeğin suyunun da olduğunu söyledi doktorum açılmam 1 cm bile yokmuş ve çatım da darmış doğum başladığı için sezeryan