Tomurcuk18 Özel hastanede yaptıranlar ne kadar yaptırdınız acaba ? Kan sonucu hemen çıkıyor mu ? Ölçümler kaç dakika sürüyor ?
dml33 Tomurcuk18 kan sonucu 1 hafta 10 gun dendi.bana ozel muayenehaneye gidiyorm ondan biraz daha pahali sanirim 200 yaptirdm bn ozel hastanede yaptirmistm bundan onceki hamileligimde mart ayinda sanirim 60 tldi
Sezenay Tomurcuk18 özel hastanede 42tlye yaptırdım kan sonucu bir hafta sonra cıktı ama ultrason için baya uğraştık dönmedi çünkü 😁
Hasret33 Tomurcuk18 80 tl ödedim canım ben doktor ense kalınlığı burun kemiği derken birde cinsiyet öğrendik 5 dakika sürdü
dml33 Tomurcuk18 evet biri ozel hastaneydi ucuz olan dieri doktorn ozel klinigi testi ankaraya yolluyolarms
Gnygns Tomurcuk18 ozel hastanede 60. Liraya yaptırdım kan sonucu 4 gün sonra cikti ultrason o anda baktı söyledi zaten.
Tomurcuk18 Yaa fiyatı çok uygunmuş bana daha önce 300-350 tl ye yaptırdık demişti bikaç kişi ondan merak ettim, doktoruma sorma fırsatım da olmadı o yüzden burda soruyim dedim. Teşekkür ederim hepinize.