reinamm kardelenimm bilinçsiz olduğumuz için korkuyoruz. Sezeryan ameliyattır ihtiyaç olmadan keyfi yapılmamalı. Benimde 7 sene önce zorunlu sezeryan oldu halen üşüdpümde sızlar. Bebeğimle doğru düzgün ilgilenemedim agrıdan. Adı üstünde normal doğum. Bebeğin doğasına müdahale edilmemeli diye düşünüyorum.
Sakaryali54 kardelenimm e bnde istege bagli korktugm icin Sezeryan istiyorm ama 1500 vericem.her hastanenin farklo sacma yontemlero vr ya
Zulal09 Evet gerçekten isteğe bağlı oluyor sanırım 🤷🏼♀️ Benimde doktorum normal mi istiyorsun sezaryen mi diye sorduğunda şaşırmıştım 🙄 yani bu isteğe bağlı mı diye sordum hatta 🤔 cuma günü çatı muayenem var ona göre karar vericez bizde 🤷🏼♀️ Gerçi çatı muayenesine bile önceden belli olmuyor sancıyla kemikler açılıyor diyorlar ama annemin açılması olmamış gününü de 15 gün geçince kalp atışlarım kötüleştiği için sezaryenle almışlar 🤦🏼♀️ Ay çokta düşünmemek lazım Allah herkese kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 😊
HalisEbruoban kardelenimm canim benim gittigim normal1500 sezeryan 1600 zorunlu yada istege bagli farketmiyo
Littlemisssunshine kardelenimm eskişehirde normal doğum, keyfi sezaryen, zorunlu sezaryen hiç farketmeksizin 6500. Acıbadem fiyatı bu, diğer özeller de 4000 den başlıyor.