Csknaz berilkayapiskin evet ekledim sizi bakalım bende yarın gidicem artık hayırlısıyla görürüz kalp seslerini duyarız 🙏
Hiilalll 323832 bende 6+5 te görmüştüm ilk ikinciye gittiğimde normalde 9+6 lık olması lazımdı 10+6 dediler şimdi 11+5 olduk 🥹
ilknurakdogan1 Humam aynı durum teyzemde oldu son kontrole gidildiğinde yani kürtaj zamanı bi bakıldı ki kalbi atıyor Allah’ın hikmeti ama 8 haftayı bulmuştu
ilknurakdogan1 NURVaqif çok şükür 🤲🏻 bende cumartesi günü 6+4 ken gideceğim hayırlısıyla görürüz duyarız bizde
ilknurakdogan1 berilkayapiskin bizde 4+4 de keseyi gördük 6+4 de ikinci kontrolümüz var bakalım görebilecek miyiz dualar hepimizle olsun 🤲🏻
Kubbrra-87 Milen7 betayi 153 le ogrendim adeti bi gun gecmisdi kan verdigimde ogrendikden 2 hafta sonrada ultrasona girdim betaya bi defa baktirdim yani ama bata gore degil ultrasona gore 4 bucuk haftalikken keseyi gorduk karindan
mrvsrcn Tgcmrt48 bende cumsrtesi 6+0 ilk muayeneme gidicem umarım hem kese hem bebek görür hemde kalp atışını duyarım 🤲🏻
Neslihan_16 Csknaz selam 5+2 de kesemi gördüm 2 hafta sonra gel kalp atımını dinleyeceğiz dedi ve kesenin içinde minicik beyazlık vardı kese boş diyemeyiz demişti doktorumuz ☺️