Alimenurkara 28 haftalık gebeyim bugün ki kontrolde bebeğin başı ve ayakları 28 haftalık gövdesi 25 haftalık geriden geliyormuş çok korkuyorum internette sadece riskli gebeliklerde böyle olduğu yazıyor 😥
Btlklnc Alimenurkara canım bizimde bası ve karın cevresı ıkı hafta gerılık gösteriyor genetık olabılır korkmayın. Riskli gebelık uzmanına görün bir de detaylı yaptırdın mı? Doktor ozaman bısey demıs mıydı
Alimenurkara Ozbyt hayır henüz gitmedim çünkü randevu alamıyorum hastaneler deprem nedeniyle dolu 2 hafta sonrasına gün alabildim
Alimenurkara Btlklnc detaylı yaptırmıştım bı sorun görmemişti bende anlamadım 2 evladım daha var yani daha önce doğum yaptım bu süreçleri yaşadım ama ilk defa böyle biseyle karşılaştım afalladim korkuyorum
Ozbyt Alimenurkara eğer durumunuz var ise özel bir perinatalogdan birkereliğine randevu alın bence ihmal etmeyin 2 hafta sonraki randevunuz yine kalsın. Önceden mutlaka görünün derim
Ozbyt Alimenurkara bende yaşadım aynı durumları o yüzden gidin gösterin diyorum🙏🏻 hem içiniz rahat ederr yüklerinizdn kurtulursunuz
Btlklnc Alimenurkara bizimde 28.haftada böyle bır sey oldugunu ögrendık . 26 haftayla uyumlu dedi doktor sonra 2 hafta gerılık 1 haftaya düştü cok sukur. Ama bunu burda yasayan cok fazla ınsan var ve usg sonucları her zaman dogruyu göstermıyor kalbınızı ferah tutun
Alimenurkara Btlklnc teşekkür ederim desteğiniz için için bı nebze de olsa daha rahatladı insan bilmediği seyle baş edemiyor ne yazık ki