Elifkrgz Merhabalar, belediyelerin her doğum yapacak olana yardım amaçlı bir çanta gönderdiğini duydum ama buna nasıl başvuruluyor.. Doğum sonrası mı, doğum öncesi mi?? Sultanbeylide oturup Belediyeden Doğum Çantası alan var mı ?
onehappymoom Elifkrgz doğum sonrasında başvuru yapılıyor bazı belediyeler kendiliğinden gonderiyormus doğum yapınca ama Sultanbeyli hakkında bir bilgim yok canm
Yaglioglu Elifkrgz ümraniyeden aldım ben şöyle oldu. Gebe Okulu var kayıt yaptırdım instagramdan her ayın 24 ü gibi oluyor hem eğitim veriliyor bir günlük 3-4 saatlik bir eğitim hem se medipol çamlıca için yüzde 10 indirim kazanıyorsun doğumda. Eğitim bitince katılım belgesi ve o çantayı veriyorlar. Doğum öncesi gidiliyor
Baloglum93 Elifkrgz ben Beylikdüzü Belediyesi’nin Instagram resmi sayfasına yazdım 31 haftalık gebeyim hoşgeldin bebeğim paketinden yararlanmak istiyorum diye msj attım hemen dönüş yaptılar bı hafta içinde de getirdiler gayet güzeldi içindekiler . Hatta hastane çıkışını çok beğendiğim için doğum çantama onu koydum
Elifkrgz onehappymoom İle ve ilçeye göre değişiyor sanırım, doğumdan önce gönderende var doğumdan sonra gönderende var amaa bizimki nasıl bilmiyorum 🤷🏼♀️
Elifkrgz Yaglioglu Bunuda ilk defa duyuyorum bende gebelik dersi almak istiyorum ama şuanlık bi yer bulamadım bunun için
Amine_erva Elifkrgz eğer yakınsanız Kartal Lütfi kırdar hastanesinde gebelik eğitimi aldım ebeler çok ilgiliydi ve dersler çok güzel geçti
Elifkrgz Amine_erva Ben Sultanbeylide oturuyorum, yani farklı ilçeden de alıyorlar mı? Randevu alır gibi gün saat mi belirliyoruz nasıl oluyor
Amine_erva Elifkrgz evet başka yerlerden gelen hamilelerde vardı hafta içi her gün farklı dersler var saat 10 da orda oluyorsunuz 1-2 saat sürüyor her ders nerdeyse direk gidebilirsiniz eğitim sonundada belge veriyorlar🥰
beyzzsenturkk haticey4 banyo havlusu, yaka önlüğü, emzik biberon ates ölcer diş kaşıyacağı x2, ıslak mendil, bez sabun
Baloglum93 Yeniannis_ hastane çıkışı 2 adet alt üst takım 2 adet yelek 3 adet çorap ağız mendili battaniye banyo havlusu tırnak makası pişik kremi ateş ölçer bebek çantası göğüs pedi bebek bezi hatirladiklarim bunlar ama ben post açmıştım daha önce isterseniz bakabilirsiniz oraya detaylı yazmisimdir