Elaylama Nazlihamis soğanı ikiye bölüp suyunu göğsünüze sürün çok çok faydasını görürsünüz inşallah. Soğanı streçle sarın ara ara sürmeye devam edin eğer soğanın üzerindeki suyu geçmişse bi parçasını daha kesin oradaki suyu sürün.
Dilara55 Nazlihamis kantoron yağı . Emzirdikten sonra sürüyorum ve bir dahaki emzirmeye kadar iyi geliyor ve bir süre de gidiyor yanı ne acıyor me de yara oluyor tamamen bitkisel birşey zaten babam kendisi yapmıştı bana
Minnakkkk Elaylama bunu bende duymuştum ama denemedım hatta dogumdan bı ay önce aklına geldıkce sur demıstı bana söylenen kısı Sız ne zaman basladınz
Polikistikanne Kremden fayda görmezseniz ayva çekirdeğine mutlaka şans verin. Yarım çay bardağı suya 1 ayvanın çekirdeklerini koyun 1 gece buzdolabında bekletin jöle gibi bir kıvam alacak onu sürün göğüs uçlarınıza 👍🏻 Arkadaşım bu sayede kurtulmuş bende doğumdan sonra sıkıntı yaşarsam ilk deneyeceğim şey 🙏🏼
Elaylama Minnakkkk arada sırada rahatsızlık hissedersem sürüyorum. Lansinoh kremim de var ama onu sürmeye henüz gerek duymadım. Şimdilik yağ sürüyorum ve arada soğan sürüyorum hem mikrop olmasın hem yumuşatsın diye.
Minnakkkk Elaylama anladım canım bende yapayım gercı benım son günlerim ama olsun belkı faydasını görürüm 😀