mrvsrcn Aegean yaa çok iyi maalesef bende 78 kiloydum tedavi sürecinde 84 oldum öyle kaldım hamile umarım çok almam rahat olmak istiyorum gebelikte hareket açısından
Aegean mrvsrcn İlk aylarda hamileyim diye her şeyi abartmadan yerseniz hiiiiç korkmayın valla :) Şu an son aylardayım ve kilo almadım diye sevinirken iştahım öyle bi açıldı ki şoktayım😁 Amaaan sağlığımıza bi şey olmadıktan sonra alalım kiloları bi şey olmaz veririz inşallah sonra🌸
Heramm mrvsrcn valla ben çok şu an 15 haftalik im benim bebeğim de tüp bebek banda down sendromu ola bilir dediler beni hastanelerde maf ettiler ama ben bebeğimin kese sinden sualinip bakilmaisni istemedim bunca yıl bekledim Rabbım en iyisini bilir öyle bile olsa insan bebeğin den vazgeçer mi
edb06 Ozgeliko aa canım tekrar hamile kalmışsın çok sevindim. Hatırladım seni aynı zamanlarda kalmıştık temmuzda :)
Ozgeliko edb06 evetttttt🤍 kürtaj olmak zorunda kalmıştım,senin her şey yolunda inşallah? Çok şükür tekrar nasip etti Allah inşallah bu defa güzel ilerler her şey dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim🤍
edb06 Ozgeliko yolunda canım 33. haftadayiz 😊 ben kullanıcı adımı değiştirdim zaten hatirlaman zor. Dua ettim bile 🙏🌸
bsranur123 mrvsrcn aynen bende öyle düşünüyorum kuzum büyük ihtimalle beraber ilerleriz allahin izni ile 🤲🤍
Pnr60 Tubasi Ben yaşamadım şükürler olsun öyle düşük riski falan , doktorlar zaten yapmaz öyle bir riski olsa hiç aklına getirme öyle şeyler içini rahat tut ilk muayenem dediğim gibi vajinadandı sadece birkerelik sonrası hep göbekten 🥰