mrvsrcn ilkanneyim06 benimde çok uykum oluyor gece hiç uyuyamıyorum çok tuvalete kalkıyorum, uykum sürekli bölününce uykusuz kalıyorum burada uyukluyorum resmen ve hiç halim yok
mrvsrcn mommyily evet annelik hemen yerleşiyor insanın yüreğine sürekli meraktayız, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
mrvsrcn Suleglpk_22 bende cumartesi gideceğim ben tedavi ile olunca erken öğrendim biraz da o yüzden tedirginim sanırım
Canm-oglum21 mrvsrcn canm benim emin ol ki geçiyor tıpkı senin gibi düşünüyodum depremin etkisiyle hamileliğimi bile unuttum 19+2 yiz ne çabuk geçti diyorum şimdi rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
bsranur123 mrvsrcn kuzum bnde 13 ocakta regl oldum 27-28 yumurtlama tarihimdi buyuk ihtimal o donemlerde gebe kalmisim ben🙈
mrvsrcn bsranur123 benim aşılama günüm 28 ocak canım doktor o güne göre ayarlarsa haftamız aynı olur muhtemelen
Yeter-06 mrvsrcn bizim dün gittik lttan keseyi çok küçük 2 ila 4 milim arası gördük haftaya pazartesi birdaha gidecez şuan bizde 5+3 haftaligiz 6+2 de ikinci kontrolümüz var
bsranur123 mrvsrcn aynen bende öyle düşünüyorum kuzum büyük ihtimalle beraber ilerleriz allahin izni ile 🤲🤍
mother2 mrvsrcn benim yavrumun kalp atisi durdu kurtaj oldum mervecigim insallah saglikla alirsin kucahlgina dua et bana da
serpil1baby mrvsrcn 6. Hafta civarı görünür bebek genelde 2mm idi 6+4 te kalp atışı vardı ama ekranda dinletmemişti doktor sizinde aklınızda olsun erken haftalarda doktorlar dinletmiyor genelde ama görünüyor tabi🥰🥰☺️ keseniz mutlaka görünür tabi