kirpapatyasi0 Efnanefnan aslında bi belirtim yoktu yani kasık ağrısı vardı yapmicaktım kendimi tutacaktım ama içimden yapmak geldi hissettim herhalde 😊 inşallah sizinde vardır sizede nasip olur 🤲🏼❤️
gulcansvml10 kirpapatyasi0 Sakin olun ki zaten kaç gün oldu yükselmiştir gebelik olunca yükseliyor benim 496 mıydı neydi 3500 oldu olur bol bol dua et bende ederim sağlıklı olsun minik 🥰🧿
kirpapatyasi0 gulcansvml10 teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza isteyenlerin de tez zamanda olur inşallah 🤲🏼❤️
esmerella37 yaaaa allahımmm bizede nasıp etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏
kirpapatyasi0 esmerella37 teşekkür ederim canım senin yorumlarını birkaç kere görmüştüm inşallah sanada isteyen herkese nasip olur dualarımdasınız 🤲🏼❤️
butterfly35 kirpapatyasi0 ay harika 💛 Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip eylesin canım benim 🤲🏻
esmerella37 kirpapatyasi0 allah razı olsun cnm evet 3 senedir olmyor 😔 banada nasıp olur insallah bigun 🤲🏻🤲🏻