duyguogretmen61 Merhaba güzel anneler. Çalışamaz raporunu 37+2de alan bir annemiz var mı? Çalışabilir raporunu burda bir annemizden yazdıklarından görerek 32+1de almıştım bir sorun olmamıştı. Bu arada raporumda hafta değil ayakta başlangıç tarihi olarak geçiyor.
Flyy duyguogretmen61 37 de rapor almaya gerek yok tekrardan ben almadım doğum yapınca belge veriyoruz o tarihten başlatıyorlar izni
Busraa42 duyguogretmen61 bişey sorucam normal hakkınız varken 32. Haftada niye bırakmadınız çalışmaya devam ettiniz merak ettim hani devlet vermiş bu hakkı zaten
duyguogretmen61 Flyy Raporda bitiş tarihi belirtilmediği için bizim müdür çalışamaz raporu da istiyor.
Flyy duyguogretmen61 canım ben de öyle biliyordum doktorum öyle bi rapor yok dedi vermedi doğum yaptığımda bi belge hazırladılar onu okula verdim mebbiste görünüyor zaten iznin ne zaman başlayıp bitiyor
Defnesa 2 gün eksik rapor parası öder devlet size 37 de alırsanız daha mantıklı sistemden otomatik flanda düşmez aklınızda olsun mebbiste öyle bir modül yok çünkü 37 de alın
esse0 Ben 35 e kadar aldım çalışabiliri de doğum yapınca belge veriyor muyuz ? Bir de nasıl bir belge
duyguogretmen61 Flyy Şehir hastanesine gidiyorum rapor bölümündeki bayan da rapor bitiş tarihinde gelmen gerekir dedi. Sizin raporunuz büyük ihtimal şu tarihe kadar çalışabilir şeklinde düzenlenmiştir. Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için.🙏🏻🌸
Flyy duyguogretmen61 olabilir ben özelden almıstım 13 ocak son çalışma tarihi yazıyordu üzerinde haklısın.
cerenveminigi Ben de bişey sormak isterim bilginiz varsa 32 de çalışabilir raporu aldım ama mesela haftaya başka bir doktordan grip için rapor alıp bir hafta daha ise gitmesem çalışabilir raporum bozulmaz değil mi?
duyguogretmen61 cerenveminigi Bu konu o kadar karışık ki. Her ilçe farklı uygulama yapıyor. Daha önceki başlıklarda bir şey olmaz diyen de vardı olur diyen de. İlçe personele ya da müdürünüze sormanız daha mantıklı.