subatmasali Bugün hastaneye gittim 5+2 de kalp atışını sordum hayır şuan görünmez 10 gün sonra gel dedi bilginiz var mı ? Bir de idrar ve kan testi istedi ilk hastaneye gidişim oldu neden istedi ? 🌸
busranur_19 subatmasali Genel bir değer kontrol için kan alınıyor 6 veya 7 hafta arası genelde kalp atımı duyuluyor bizimse 6buçuk hastalıkken duyulmuştu 😍
arirangg subatmasali İdrar ve kan testini tahlil sonuçlarına, vitaminlerine bakmak için istemiştir. 5+3’te keseyi gördüm. 10 gün sonra hem bebeği hem de kalp atışını gördüm
Tugce1506 subatmasali ilk zamanlar isteniyor benden doktorum kalp atışını duyduğunda istedi rutin değerlerine bakılıyor kalp artışını biz 7 haftalıkken duydum
KayraKuzusu Her hamileliğin başında idrar ve kan testleri istenir korkmamalısın vücudunun ihtiyacı olan takviyeleri vermek için kan tahlili şart. 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulmaya başlıyor. 10 gün sonra allahın izniyle sende duyacaksın🩵
subatmasali KayraKuzusu Yaşım biraz küçük ve ilk kez girdiğim ortam biraz garipsedim ve detaylı da ilgilenmiyorlar sadece keseye baktı ve başka bişey söylemedi 🌝
arirangg subatmasali Bebek çok minik olduğu için henüz görülmüyor ve bu normal. Sadece keseyi görürsün şimdi. 10 gün sonra bebeğini de göreceksin
bettydu Ay bende bugün 5 oldum😇 doktor kan tahlili isteyecek yarın benden rutin kontrol için, 6. Haftadan sonra da kalp atışları duyulur demişti