diyetisyenayse S17+2 den selam kızlar ❤️Bugün serklaj oldum ilk gebeliğim erken doğumdu ve bebeğimi kaybettik. Bunda da önem amaçlı attık 28 mm ile. Ağrılarım var ve tabi endişelerimde.. Serklaj olan anneleri formda çok okudum. Yinede olumlu desteklerinize ihtiyacım var 💘
Gzo diyetisyenayse geçmiş olsun benimde 18.hftamda atildi suan 20deym inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz🙃🙏
Feri diyetisyenayse bende 20 de oldum şu an 38.haftadayım çok şükür merak etmeyin gider sonuna kadar çok kalın bir ip o.sonuna kadar gitmeyen nadir insanları okudum ve benim acildi çok riskliydi sizinki önlem amaçlı daha şanslısınız yani:) 2 gün sonra doğumum var inşallah sizde görürsünüz merak etmeyin ilk aylar yatın sürekli yormayın ben sona doğru kalktım yemek filan yaptım şimdi de temizlik harç yapıyorum yemek vs. Kendimi yormadan.
Dmervwm Canım bende 13 haftalikken oldum şuan 30 haftalıgım benimde 1 kaybım var 16 haftalık stres sıkıntı yapma hersey güzel olur allahin izniyle
Binnur-cam gkcbrn daha önce çok konuşmuştuk seninle yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla sağlıkla kavuştuğumuzuda yazmak nasip olsun inşallah 🤲 Nasılsın varmı bir şikayetin ?? Ben ağırlaştığımı hissediyorum artık geceleri zorlanıyorum yatarken özellikle sola yattığımda kemiğim acıyor sanki
Binnur-cam diyetisyenayse 13haftamda serklaj oldum 31+0 olduk şükür 🤲 çok geçmiş oldun benim sana söyleyeceklerim ; asla olumsuz düşünme dr yat dediyse yat mesela sorgulama tadını çıkar anın ben serklaj olduğum günden beri yatıyorum hastane hariç dışarı çıkmıyorum ya annem ya kayınvalidem bakıyor sağolsun .. Pozitif ol bebeğine odaklan doktorunu dinle ilaçlarını düzenli kullan bol su iç düzenli sağlıklı beslen su gibi akıp geçsin zaman inşallah 🤲
gkcbrn Binnur-cam çok şükür bugünlere, amin inşallah birbirimize anlatacağız doğumumuzu 🤲🏼 Bende ağırlaştım belim, kasığım ağrıyor ara ara. Artık yatmak zorluyor ama yapacak başka bir şeyimiz yok. Doktorunuz doğum hakkında görüştü mü sizinle?
Binnur-cam gkcbrn benimde öyle birde enfeksiyon cıktı başıma vajinal fitil kullanıyorum progestan hariç ağrım sanırım birazda ondan bunada şükür Allah başka dert vermesin 🤲 yok görüşmedim pazartesi kontrolüm var bakalım bişi dicekmii bilemiyorumm
gkcbrn Binnur-cam hemencik geçsin inşallah enfeksiyon 🙏🏻 benim doktorum geçen hafta sordu bende bilmiyorum dedim.🙈 ikisinden de korkuyorum. Serklaj olanlar genelde sezaryen istiyorlar o yüzden soruyorum dedi.
Binnur-cam gkcbrn aminn inşallah cok teşekkür ederimm 🤲 ayy bende hiç sezeryan istemiyorum doktorum uygun görürse normal doğum isterimm yürek yedimm 🤭🙈🙈