Elanaz Nurcnn henüz almadım ama doktorum lansinoh önerdi ve 36, 37. Haftalarda kullanmaya başlamanı tavsiye ederim dedi.
bsraanne Nurcnn doğumdan 3 hafta önce başladım geç kalmış olabilirim bilmiyorum... Ama 6 gün acı çektim sonra ayva çekirdeğini suda bekletip onu kullandım daha etkili çözüm oldu tavsiye ederim
AysimaRavza Bende bugun aldim canim herkes gec bile kalmissin dedi cunku dogumdan sonra cok sikinti oluyomus
Nurcnn Teşekkür ederim 35 +2 haftalığız kullanmaya baslayim peki kullanımı nasil yani günde kaç kere 😊
rileyss Cannur göğüs ucunu uyarmak dogumu tetikliyormus, 33 hafta bu yuzden erken olabilir. 36-37yi bekleyin bence
Fatmasnny Cannur bence başlayın. İlk her duştan sonra sürüyordum. Şuna 39. Haftadayım gün içinde sürekli sürüyorum
Kbrmrt rileyss Canım yok öyle birşey. Ben en başından beri meme ucum olmadığı için düzenli masaj yapıyorum hemşirem önerdi. Faydasıda oldu çok şükür. Ucu olmayanlara tavsiye ederim.
rileyss Kbrmrt bana doktorum da söyledi, dogum egitiminde de söylediler valla ben de söyleyenlerin yalancısıyım :)
Kbrmrt rileyss Ben sadece göğsünde problem olanlar için yasaklanıyor diye biliyorum. Daha fazla süt akmasın doğumdan önce diye. İlişki masajdan çok daha fazla uyarır meme ucunu🙈 Ama o yasak olmuyo mesela😁
ozgeya Nurcnn ben kullandım hiç bir faydasını görmedim malesef,yaralarımı hiç iyileştirmedi.günlerce ağladım acıdan.sonra başka yöntemlerle iyileştirdim.
ozgeya Nurcnn benim yaralarımı zadevital markasının hindistan cevizi yağı geçirdi bir tek,size de tavsiye ederim.