aysun01_ Hamilelikte mantar enfeksiyonuna yakalandım ilaç kullandım tekrarladı fitil kullanıp memnun kalan var mı bende bu gittiğimde tekrar soracağım fitil yazmasını isteyeceğim fikirleriniz neler.
tansudobreva Okadar krem kullandım fayda etmedi 2 3 aydır çekiyorum kaşıntı yanma artik bıraktım geldim hamileliyin sonuna 38+1 haftalik olduk hala gecmedi gece yarisi kalkiyorum duşta duruyorum surekli 😐😐😐 aysun01_
Minik_annee aysun01_ fitil de kullandım kremde asla işe yaramadı berbat bişey geçmiyor bı turlu ayrıca doktorlar çokta fitil önermiyor erken haftalarda 🤦çok sinir bozucu hele kasintisi
Oznur-96 aysun01_ ya maydonozu kaynatıp soğutup içine oturmak iyi geliyormuş ama doktora sormak lazım fitil biyere kadar zaten iç çamaşırınızı ütüleyip giyin
SebnemRasit aysun01_ sirke sür her tuvaletten sonra pamukla sür kalsın öyle direk süre bilirsin suya karıştırmana gerek yok. Çok iyi bi çözüm dene ilacı kullandıktan sonra muhtemel monurol şase verir
Mineklc tansudobreva ayy çekme o kadar bende fena haldeydim yanma kalıntı şişlik falan.3 doz fitil kullandım geçti çok şükür.3 hafta boşuna çekmişim dedim
Mineklc Minik_annee bende 6-7 haftalıkta falan fitil kullandım ama mecbur kaldım çok fena haldeydim.Doktorumda fayda zarar unsurunu düşününce fitil kullanman daha doğru şuan dedi
Asliormanci Minik_annee bi krem var naturen marka yatıstırıcı direk Vegan ürün rahatlıkla kullanabilirsiniz 1 günde kaşıntı bitiyor
Yasohamza aysun01_ bende yaşadım krem ve fitil verdi krem kaşıntısını kesiyor bi tanede fitil kullandım oda epey rahatlattı ama bu aralar ara ara kaşıntı yapıyor doktorum çok kuru tut lavabodan sonra mutlaka temiz bezle iyice kurut ıslanmaktan oluyor dedi
aysun01_ Hepinize geçmiş olsun gerçekten ilaçla kremle faydasını göremedim artık çok sıkıldım bu durumdan araştırmalar vs stres oldum iyice bakalım nasıl geçecek Allah yardımcımız olsun
SebnemRasit aysun01_ elma sirkesi ve market değil de aktardan alsan daha iyi olur doğal sirke olması lazım canım. Bide ilişkiden önce ve sonra hemen suyla yıkamanı tavsiye ederim
Mineklc evrem321 Gynomax xl vajinal ovul Bunun yanında günde 3-4 kez travazol krem kullanabilirsin dedi bende günde 2 kere olmak üzere 3 gün kullandım.