bilghrz kızlar 22 haftalık gebeyim aniden sag kasıgım agrımaya basladı ayaga kalkamıuorum feci agrımaya baslıyor gaz sancısı olabılır mi bide magnezyum kullanıyorum yetersiz gelebılır efermag ıcıuorum ıkı kere sabah aksam ıcsem bisey olur mu ki
Mrvctn bilghrz bende 22. Haftadayım bende geçen hafta olmuştu üç gün tüm vitamin ve ilaçları kesip bi ara verdim düzeldi sonra tekrar başladım.. kasılmalar kaşık ağrıları normalmiş ama rahim büyüdüğü için oluyormuş bu haftalar çok hızlı büyüyormuş
monagra bilghrz ben yazdım sandım 😱 22+1′im, gece kasık ve bel ağrısından uyandım. Sol kasık benimki. Adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. İnleyerek uyandım resmen. Yarın sabah rutin kontrolüm var o yüzden orda sorarım diye çok da araştırmadım bakalım yarın doktor ne diyecek
bilghrz monagra ayy aynı durumdaymısz😞 yarın sorunca banada soyler misin canım benım daha doktor kontrolume var da🙏
monagra bilghrz bak şimdi happy mom giriş sayfasında bebek resmi olan sayfada açtım okudum, yalancı sancılarmış onlar ve 20′li haftalarda başlarmış, normal yazıyor. Yine de yarın ben burayı güncellerim 👍🏻
monagra bilghrz ben şimdi geldim doktordan, bu ağrıların rahim büyümesi ile alakalı olduğunu ve 20.haftalarda başladığını söyledi. Hatta içim rahat etsin diye rahim ağzı uzunluğu vs de kontrol edildi, her şey normaldi şükür 🤗🙏🏻
bilghrz monagra cok sukur canım allah saglıkla bebişini almayı nasıp etsin🙏🥰 benimde içimi rahatlattın cok teşekkür ederim 🥰🙏
bilghrz monagra buarada rahim agzı uzunluguna nasıl bakıldı vajınal ultrasonlamı bakılıyor yoksa karından mı bakılıyor 😊