mercimek000 Sigarayi kac haftaliklen biraktiniz? ben 7 haftalikken Tam birakabildim.gunde 4-5 iciyordum.birsey olmusmudur😢
mrvsrcn mercimek000 ben test yaptığım çizgiyi gördüğüm an bıraktım gerçi öncesinde de çok içmezdim de moduma bağlıydı bazen iki günde bir paket bazen dört günde bir paket
catandgirlmom mercimek000 öğrendiğimde 3 haftalık falandı hemen bıraktım, kimse size bir şey oldu ya da olmadı diyemez ama bırakmışsınız inşallah bir şey olmamıştır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
femme mercimek000 öğrenir öğrenmez biraktim çok şükür 17+5 olduk içmiyorum daha da icecegimi sanmıyorum
Paramedik16 mercimek000 bende 6 haftalıkken bırakmıştım canım içini ferah tut bişey olmamıştır Allah’ın izniyle
hurrems Ben ogrendigim gibi biraktim cok zorlandim yeni kendime gelebildim diyebilirim. Insallah bisey olmamistir insanlar 8. Haftalikken falan ogreniyor hamile oldugunu o zamana kadar gunde 1 paket iciyolar, sanmiyorum o yuzden gonlunu ferah tut
YLD_95 mercimek000 bende öğrendiğimde bıraktım canım yeniydi yani bıraktığımda. Allah’a emanet hepsi bişey olmaz inşallah önemli olan şu an içmiyor olmak bence