Aysun56 Meryem_duzen 37+2 tuzladan selamlar🤗 pendik bölge hastanesi Oya Baran hanıma gidiyorum tavsiye ederim😊
baharruzgar Aysun56 aaa bende oya hanima gidiyorum 36+ 2 ilk.dogumuda o yaptirmisti ikinciyide insallah ondayiz..esenyalidayim bende
Elifkrgz Sultanbeyli Saygı Hastanesine gidiyorum, 32+0 haftalık olduk bugün Allah nasip ederse görüş günümüz 🥰 Kereviz olmuşuzz ☺️
Masalina12 Elifkrgz Merhaba bende saygı Hastanesi’ne gitmeyi düşünüyorum araştırdım alanında iyi bi hastane sezeryan fiyatı aldınız mı acaba rica edersem
kbrnrcglr Meryem_duzen Ankara VM medical park hastanesi, 18 haftalığız ve patates 🥔 büyüklüğündeyzzz🥰💖🐣
Aysun56 Meryem_duzen zamlardan sonra eşim bir kez ödedi sanırım 450 olması lazım ondan sonra ikidir nst için gidiyorum muayene için ücret ödemiyorum nst ücreti70tl ödüyorum ama doktor içerde yine aynı ultrsan tansiyon muayenesi de yapıyor😅
Dmrbs18 Meryem_duzen evet ama sanki zaman gecmiyo gibi 😊 riskli hamilelik geçirdim bu yol stresliydi korku endişe hep bir diken üstünde olmak .. saglıcakla gelsin herkesin bebeği oyuzden o günü sabırsızla bekliyorum 🤲♥️