Aymina14 Kızlar bişey sorcam benim canım acayip kola istiyor bildiğin Coca-Cola ama içmedim zararlı bebeğe içme diyorlar gebeyim diye içeniniz var mı bi kere içmenin zararı olur mu siz napıyosunuz merak ettim
kucukbebek Aymina14 Birsey olmaz bir kereden, genel olarak hamile olmayanada zararli ama tat bir kere
rumeeysaa Aymina14 ayy benımde cok canım çekiyor 2-3 yudum içtim o bana yetti sizde öyle yapın isterseniz😂
Huzurum11 Aymina14 ben doktoruma sordum. Evet zararlı ama çok abartmadan mesela çay bardağıyla iç dedi.
Aymina14 Lyamayy valla normalde hamile olmadan önce sevdalısı değildim nadir içerdim ama kaç gündür aklımda
Rmysarft Lyamayy olur mu öyle şey bir yudumunda bile vücut yakamayacağı dünya kadar şeker ve kimyasal madde alıyor bir bardak bile büyük risk bırakın hamileleri normal insanlar bile içmemeli
Hsb34 Aymina14 abartmadigin sürece bir şey olmaz. Kagan kocateoe diye bir doktor var cok bilgili ve onun dediğin gibi sey haftada 1 bardak kola içmenin hiçbir zararı olmaz. Onun sinirini kendiniz belirleyin
Tgcmrt48 Aymina14 oğlumda canım ne istediyse yedim içtim aman hamileyim demedim 🫣 şükür sağlıklı 3 yaşında oğlum var şimdi gebeyim yine aynı şekilde kola da gazoz da canım isterse içiyorum
Acemianne0 Aymina14 9 aydır benimde canımın en çok çektiği şey kola. Ama kendimi tutuyorum bi yudum dahi içmedim. O bi yudumdan bişey olacağından değil de kendimi sonra tutamam diye