Ebru060619 Selamün aleyküm arakdaşalar, 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, böyle bi durumu yaşayan varmı ve kürtajdan ne kadar süre içinde tekrar hamile kaldınız ?
Pemberuya Ebru060619 geçmiş olsun kuzum aynısını yaşadım tıpkı Mart’ta 2 ay korundum Ekim’de tekrar kalabildim🙏
arirangg Ebru060619 Geçmiş olsun. 10. Haftada aynı sebepten kürtaj oldum. 1 adet sonrasında hamile kaldım.
Ebru060619 Pemberuya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok zor bi süreçten geçtim ve ilk hamileliğimdi böyle sonuçlanınca çok üzüldüm, doktorum bir ay korunmam yeterli dedi bizde çok istiyoruz inşallah bir an önce hayırlı bi şekilde hamile kalabilirim dua edin 🤲🏻😔
semanur0456 Ebru060619 cok gecmiş olsun canım ❤️ yaşadığın seyin aynısını yaşadım . Seni cok iyi anlıyorum . 2 gebelik iksii de 7-8. Haftalarda kalbı duruyodu. Ben 1 adet sonrası gebe kaldm 2. Gebeliğim de . Artık 2.nciden kürtajdan sonra psikolojikmen yoruldm 3 ay ara verdik pıhtalşma cıktı zaten coraspin folik asit kullandm ve ve doktor artık kalabilirsin dedi bende kaldm elhamdülillah . suan 25+4 haftalığız 🙃iğne kullanıyrojm kan sulandırıcı. Kendini üzme malesef coğu insanın başına geliyo. Allah yardımcın olsun en doğru zamanda rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤲🏼💖
Pemberuya Ebru060619 benimde ilkti kuzum anlıyorum seni ama strese girme sakın olur mu bak 1 kez oluyorsa mutlaka olur ve Allah’ın izniyle bu daha sağlıklı olur 🌸🤲🏻
Ebru060619 arirangg maşallah, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, herhangibi bi ek takviye kullandınız mi, ben bu süreçte çok yığrandım o yüzden hiç bişey kullanmak istemiyorum bedenimi dinlendirmek istiyorum artık 😔
arirangg Ebru060619 Amin🙏 Canım folik asite devam ettim. Bir de genetik test yaptırdım, kanımda pıhtılaşma çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. 18. Haftaya girdim bugün
Ebru060619 arirangg doktorum şuanlık genetik teste gerek olmadığını söyledi 2. Defa daha yaşarsam yaptırırsın dedi. Sizinde ilk defamı başınıza gelmişti
arirangg Ebru060619 Evet bana da aynısını dedi doktorlar ama ben aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korktuğum için yaptırdım. 3 genimde pıhtılaşma çıktı.
arirangg Ebru060619 Trabzon’da araştırma hastanesinde yaptırdım. Tıbbi genetik bölümü. Aynı şeyi 2 kez daha yaşamak öyle dedikleri kadar kolay değil.
arirangg Ebru060619 Yalnız devlette dedikleri gibi 3 kayıp olmadan yapmıyorlar. Gidince şöyle de “2 tane kimyasal gebelik, 1 tane de kalp durması” de. Ben de öyle demek zorunda kaldım.
Ebru060619 arirangg peki ben şimdi kürtaj oldum sistemde gözüküyor değil mi, kimyasal olduğunda gözükmüyor o yüzden mi böyle bişey dediniz ? Bilgi verirmisiniz ya 😔
Busraaa1014 semanur0456 Merhaba benimde pıhtılaşma çıktı iki düşük sonrası şimdi üç ay korunmam gerekiyor. İğne beni bı korkutmustu açıkçası süreç nasil yorucu mu? Bilgi verebilir misiniz
Minikmucizelere arirangg tüh baya sürüyormuş benimde ayın 20 sinde randevu da bi ay suruyo diye duyduydum
arirangg Ebru060619 Evet kürtaj zaten sistemde görünüyor. Ama kimyasal eğer kan vermediysen gözükmez. Ben dedim ki adetim gecikmişti, test yaptım, pozitif çıktı ama birkaç gün sonra adet oldum. Sonra hiç sorgulamadı daha. Tekrarlayan gebelik kaybı var diye yaptı test