Heramm Aaeccc bu doktorlar sadece psikoloji bozuyor gerçekten aslında doğuma kadar hic gitmeyecek sin
Tcher123 Rzlgln534 canım ben de daha önce bu konuyla ilgili post attım dedim ya o zaman çoğu anne detaylı ultrasonda net öğrendiklerini yazmışlardı. Ben de ona dayanarak detaylı ultrason yaptıracağım sadece
Melekannee17 Canım fetal dna yaptır kurtul sorularından tekte Allahını izni ile net sonuçlar veriyor. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cümlemize. İnternete nipt plus yaptır ben burda yaptırdım çok memnunum
Aaeccc Rzlgln534 baktım şimdi canım, valla tek nedeni o hcg yüksekliği gibi, burun kemiğide mevcut demişler. Burda 1:50 olanlarda bile bi sıkıntı cıkmadı şükür sende de birşey yoktur ❤️
Rzlgln534 Heramm Google Happy mom tesi yükleme yazın ilk çıkanı açın resmî o sayfaya yükleyip linkini kopyalayın buraya yapıştırın
Fahin Aaeccc merhaba kizlar. Bugun fetal sonucumuz geldi. Allha sukurler olsun temiz cikti. İnsallah saglicakla kucagimiza da aliriz☺️
Aaeccc Fahin cok sevindimmm canımm gözünnaydınnnn🥰❤️❤️ saglıcakla gelsiinn🙏🏻 bende hastaneden grafiğimi aldım haska doktora gösterdm meğer riskim yokmuş. Para için kandırdı beni diğer doktorum resmem🤦🏻♀️