Sudeuzum Bebeğimi kaybettim sabah alicaklar 9 haftalikti kuzum 😭😭 buna can nasıl dayanır deprem bölgesindeyim çok etkilendim çok 😭
Sena00 Sudeuzum üzülme canım yiyecek içeceği yokmuş bu dünyada benim de 8 haftalık kayibim vardı şuan yerine rabbim iki tane gönderdi üzülme hayırlısını düşün rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
mother2 Sudeuzum bende dun kaybettim canim benim allah ikimize de sabir versin bende deprem bolgesindeyim
iki_canavar_annesii25 Sudeuzum Allah yardimcin olsun cnm 🤲🥺 benimde 3 kaybım war 😥😥 ama Rabbım sonra 2 tne evlat nasip etti 🥰
anapanda12 çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından muhafaza edip hayırlı olanı nasip etsin… üzülme hepimizin dünya gözüyle kayıpları oldu ama ahirette şefaat edecek meleklerimiz onlar… Rabbim sabırlar versin inşallah ❤️
Sudeuzum anapanda12 Allah razı olsun amin inşallah canım çok teşekkür ederim tabiki onlar meleklerimiz doğru söylüyorsun 😔 ❤️ amin inşallah canım
Sudeuzum Sena00 doğru kuzum sana da çok geçmiş olsun maşallah iki tane Allah’ım esirgesin ne güzel umut oldun bana Allah razı olsun amin inşallah canım
Sudeuzum mother2 amin inşallah kuzum çok geçmiş olsun çok etkilendik ya sen hangi sehirdesin 😔 Allah’ım sabır versin sana da
Sudeuzum iki_canavar_annesii25 amin inşallah kuzum sana da çok geçmiş olsun . Maşallah ne güzel Allah’ım esirgesin canım iki evlat çok şükür ❤️
iki_canavar_annesii25 Sudeuzum Sağol cnm Allah razı olsun 🤲🥰 Rabbım sahada nasip etsin en hayırlı bir şekilde 🤲♥️
Sudeuzum mother2 bende inanamiyorum alacaklar şimdi bebeğimi canım gitti canım çok yanıyor . Yakınız bende adana osmaniyeli benim eşim gil
iki_canavar_annesii25 Sudeuzum Sağol canim benim 🤲♥️ çok zor Bi süreç seni çok iyi anlıyorum ama umudunu hiç kaybetme hiç beklemediğin anda gelir mucize 😍😍
mother2 Sudeuzum oyyk uzum benim allah yardimcin olsun anestezi al oyle kolay oluyor bisey hisstmiyorsun