Minik_annee Arkadaşlar bu hastanede ender güven beye giden varmı nasıl bir doktor ve hastanede renkli de bakılıyor mu ulutrasona yoksa siyah beyaz mi hep 🙏🐣
Kayaozge Minik_annee Ben o doktora değil de bayan doktora gitmiştim memnun kalmıştım ama renkli görüntü vermiyorlar siyah beyaz veriyorlar oda resme baksan çocuk nerde diye oturur iki saat araştırırsınız o derece belli değil
Kubrabsyg45 Minik_annee siyah beyaz. Celal bey çok iyi. Keziban var ondan çok memnun kalmadım ama doğum düşünüyorsan tavsiye etmiyorum. 30 haftaya kadar bakırköy de takipli kaldım doğumu cam sakura düşünüyorum diye şimdi başakşehir geçtim.
Kubrabsyg45 Kayaozge sarışın bayan mı ? Genzinden konuşan genelde. Bidaha ona gelmemek için defalarca dua ettimm çok acımasız gebelere karşı. Kapı önünde kimle konuşsam inşallah o doktor yoktur diyor
Minik_annee Kayaozge 😁😁buna sesli güldüm renkli resim vermese de olur ama merak ediyorum ne kadar büyümüş diye en son 22 haftada detaylı da görmüştüm renkli 🤭
Minik_annee Kubrabsyg45 eşimin is yerinden arkadaşının eşi doğum yapmış bu doktorda bir senw öncesinde medistanbul hastanesinde görev yapıyormuş yani özelde sonra bu hastaneye geçiş yapmış ve doktordan çok memnun ve çok ilgili olduğunu söylediler bakalım gidip gorucem ama 🙏☺️
Kayaozge Kubrabsyg45 Yok sarışın değil selin Erzincan’dı adı sanırım biraz sert duruyor dışarıdan ama kontrol esnasın da öyle değildi benimle sohbet etti bebek hakkında bilgi verdi
Kubrabsyg45 Minik_annee git gör canım tabiki ama doğum için cidden en son tercih edilecek yerlerden biri kanuni ve bakırköy
Kayaozge Minik_annee 😀ben renkli bekliyordum yaa sonuç olarak renkli ultrasona giriyorum ama bana renksiz resim veriyorlar 😀 umrım sizde hayırlı haberler alırsınız kontrolünüz esnasın da
Kubrabsyg45 Kayaozge birde kısa erkek saçlı var. Genelde o ikisi oluyor ama bilmiyorum. Selin Erzincanli detaylıda diye biliyorum
Kayaozge Kubrabsyg45 Ben oraya bir kere gittim adında belli yanlışlık olabilir ☺️Bir daha da gitmedim zaten çok kalabalık bir hastane
Minik_annee Kubrabsyg45 doktordan doktora değişen bir durum mu yoksa hastane geneli hijyen açısından falan mı peki
Minik_annee Kayaozge ha renkli görüyorsunuz ama siyah beyaz resim alıyorsunuz önemli değil ya o an görsem de olur ne kadar olmuş 🤭 amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️🙏
Kubrabsyg45 Minik_annee hijyen açısından. 3 kişilik hatta 5 kişilik doğum odaları var.. yani bide gelenler genelde suriyeli oluyor. Geçen acile gittim 22. Siradaym doktor diyor ilk defa bugün gelen Türk hastasın
Minik_annee Kubrabsyg45 ben cam ve sakuraya gittim ve hiç Suriyeli falan görmedim aşırı temiz ve derli topluydu sadece benim sezeryan olmam gerekiyor genital siğilim var cam ve sakuraya gittiğimde son anda doktor kontrolneder ona bağlı falan demişlerdi o yüzden vazgecmistim
Kubrabsyg45 Minik_annee bakırköy de var zaten Suriyeli. Yabancı çok var orada Afgan vs. Cam sakura da yok evet ama yorucu biraz uzun sürüyor.
Minik_annee Kubrabsyg45 bizim burdan ikisi de uzak :( ama özeller de aşırı pahalı bakalım nasip nerede doğum olucak bı gidip ortamı göreyim de 🙏☺️
Minik_annee Kubrabsyg45 Arnavutköy de oturuyorum havaalanina yakın olan burası her yere uzak ve burdaki devlet hastanesi de beş para etmez 🤦