Carpedym Selam kızlar 5+4 olucam bu gece 21 şubatta randevum var sizce bebeği görürmüyüz kalp atışını duyarmıyız ozamana kadar 6+4 falan olucak
AyFa1608 Carpedym geç döllenme falan değilse alttan görülebilir. Ama görülmese de sıkla canını bazıları geç görünüyor:)
ilknurakdogan1 Carpedym bende 6 hafta 4 günlükken yani önümüzdeki cumartesi gideceğim doktor 8 haftayı bulabilir dedi geç olabilir ki ben yeğenim de de bunu gördüm artık 8 i geçiyordu neredeyse
atlasinannesi_ Carpedym benimki 6 haftalıkken görünmüştü yolk kesesiyle beraber ama ultrason fotoğrafını çekemedi çok minikti
Ozge56 Carpedym Carpedym yok canım sanmıyorum ama kalp atmi başladığını söyleye bilir ama dinletmez ben 8 haftada dinledim çok erken sizin için
AyFa1608 Carpedym Hafta küçükken genelde alttan bakıyolar ya o yüzden dedim. Doktorun öyle dediyse vardır tabiki bildiği. Görülür inşallah canım:)
AyFa1608 Carpedym yani doktorun öyle dediyse bişeye güvenerek demiştir ama görünmese bile sıkma canını geç döllenme vs de olablir
mujdeli Benim 5+3 de kese görünmüştü. 6+5de de kalp atışlarını duymuştuk. Ama herkesin aynı olmuyor göremezseniz tedirgin olmayın
EbrKzlky Carpedym Oğlumda 6+4 de gitmiştim ilk randevuydu kalp atısını bile izlemiştim.. Şimdi yine 6+4te gidicem 22 sinde bende merak ediyorum bunda nasıl olacak görebilirmiyim diye 🙈 Insallah görürüz içimiz rahat döneriz ilk randevudan 😍
1sumeyye1 Benim sat a göre 7 haftalikken gittim usg de 6 haftalık çıktı 1 hafta geriden geliyor geç döllenme dedi 6 haftalıkmis ama kalp sesinide duyduk bebiside gördük 😻sizinde duyacağınızi düşünüyorum 🙏🏻
Ozgeliko Carpedym adet gününüze göre ilerliyorsa karından görünür,benim de adet günüme gore ilerliyor 6+2 de hem bebisi hem kalp atışını gördük 🤍