yeni_gelin_ Mide bulantısı ne zaman başlar ilk aylarda mı yoksa ilerki zamanlarda mı ve çok mu kötü oluyor bulantı 🙈☺️
YeniAnne55 yeni_gelin_ 25haftalik hamilegim ne mide bulantim nede aşermem oldu cok rahat geciriyiruz şükür😊
Cbella yeni_gelin_ 7-16 haftalar arası çok yoğundu sonra bi kaç ay geçti sonra tekrar başladı ama daha çok fazla yemek yediğimde bulanıyor ve bastırabiliyorum ama o ilk haftalardaki mide bulantım sabah akşam kusturmadan bırakmıyordu 🤢
CansuCaTurkmen Herkesin bünyesi her hamilelik bir değil canım ille herkes mide bulantısı yaşayacak diye bir durum yok. Bende yaşamayanlardanım hamileliğimin 23.haftasındayım ve hiç midem bulanmadı 🤷🏻♀️
Figennn CansuCaTurkmen Bende 23 haftamdayım😊 mide bulantım hiç geçmedi😃 ilk baştakı gibi değil tabi ama yine var sabahları
Ozlemdmrkn Bünyeden bünyeye değişir ilk 21 hafta herşey çok iyi benim için ne mide bulantısı ne bir sızlanma 21 haftadan beri aşırı uyku aşırı kusma ve bel agrısı çekiyorum
yeni_gelin_ Figennn daha bi buçuk aylığım bende baş ağrım oluyor da mide bulantısı olmuyor hiç o yüzden sorayım dedim ☺️🙈
Yalinn8 yeni_gelin_ kızların dediği gibi kişiden kişiye değişiyor, 1.5 ay erken bi süreç başlayabilir de, insallah sen de o durumu yaşamadan getirenlerden olursun🙏🏻
Nesli2101 yeni_gelin_ gün içinde kasılma agrı oluyor mu sizin bnde 6 haftalığım agrılar rahatsız ediyor
Arzuun yeni_gelin_ canım bizde 8. Haftaya girdik yeni yeni başladı mide bulantısı ve bu akşam hat safhada sabahları aç karnına oluyo bende bi kaç gündür bu şekilde yani başlayabilir seninde ama kişiden kişiye değişir tabi😍
Hiradila 8 haftada başladım suan 17 haftalıgız hala tam gaz kusuyorum vitaminler takviyeler olmasa yaşayamam sanırım🙁
Melikeb19 yeni_gelin_ benim hiç bulanmadı valla inşallah sizinde bulanmaz zor bişey annemden biliyorum 🤷🏻♀️