2022Mom2022 Kızlar 33+1 imm ama artık iki gündür yan yattığımda karnım aşırı ağırlık yapıyı kaburgalarım batmaya başladı ayağa kalkınca kasıklarım nerdeyse yırtılcak gibi müthiş gergin sizdede Böylemi ara sıra ağlıyorum bu durumdan dolayı çok bunaldım ben 😔
nur34_ 2022Mom2022 😄o karnını tasiyamadigindan degil kuzum rahim yukari cikiyor git gide baski yapiyor ben bir aydir cekiyorum kaburga agrisini
Eldgrn 2022Mom2022 30′un başlarında göbeğimi taşıyamıyorum diye isyan ediyordum artık çok ağırlaştım diye 39 haftaya giriyorum şu anda 30′ların başında olmayı isterdim şimdi hiç taşıyamıyorsun çünkü ekstradan bebek hem vajinaya baskı yapıyor hem göbek çok fazla büyüdüğü için aşağı baskı yapıyor ağırlık artıyor gözünü korkutmak için söylemiyorum ama gün geçtikçe bize ağır gelen şey daha da ağırlaşıyor
Elfeskc 2022Mom2022 yeri azaldıgı için kaburgalara ve kasıklara baskı yapıyor bende de oluyo ama devamlı değil zaman zaman bende 37+3üm iş yaptıkça yoruldukça daha çok oluyo bol bol dinlen
2022Mom2022 nur34_ ay öldüm bittim 5 dakikada bir yatıp geri doğruluyorum bi taraftan mide yanması Allahım zamanında hemen kurtarsın ben kadar zor hissedenleri😭
2022Mom2022 Eldgrn of inanıyorum kuzum ☹️benimki bide riskl i full yatıyorum acaba yattığım içinmi ayağa kalkınca hiç taşıyamıyorum diyodum 🥺
minikbalik_ Elfeskc bende 37+4 oldum aynı dertten muzdaribim perişan oldum ne uyku kaldı ne bişey aglayacam artık sag kaburgami cikartsam sanki bayaga rahat edecek gibiyim canım pek açıyor bi de gaz ekleniyor ustune ben pert saglikla bir dogsaydi artik
Eldgrn 2022Mom2022 Allah yardımcın olsun canım yok tek yatmakla alakalı değil gerçekten ağır olduğu için öyle oluyor doktoruma da söyledim dediği şey bebek kilo aldıkça yaptığı ağırlık çok normal onun bir çözümü Yok maalesef diye konuştuk çekeceğiz sağlıkla gelsinler de önemli olan o
2kidsmoms 2022Mom2022 hamilelik korseli alsanız rahat edersiniz. Adı korse ama göbeği alttan destekleyen cırt cırtlı bir bandaj gibi düşünün
Elfeskc minikbalik_ evet ama sayılı günümüz kaldı artık sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ben perşembe günü kavuşucam inşallah sezeryan tarihim belli 🤭🌸
Tazeanne56 2022Mom2022 19+3üm ilk gebeliğim bende bile öyle ayağa kalkarken doğrulurken kasıklarım yırtılacak gibi gergin oluyor ve artık abdest alırken ayağımı kaldıramamaya başladım daha şimdiden kilolu bir insan da değilim kısıtlı hareket ediyorum sanki son haftalardaymış gibi
Pnr60 34+5 allahım hergün biraz daha ağırlaşıyor göbeğim durmuyor büyüyor hızla 😂 zaman aksın geçsin yavruma kavuşayım artık hayırlısıyla bunaldım iyice
minikbalik_ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende Perşembe kontrole gideceğim bakalim catidan sonra belli olacak cok heyecanliyim kavusmak icin artik🌸😬