arirangg aliandalina O zaman ben yarın bir uğrayayım sorayım ona canım. Yeri bu meydan tarafında bir handaydı. Aynı yerde mi yine. Altında bir mağaza vardı unuttum hangisi
aliandalina arirangg evet canım meydanın yukarısinda sol tarafa kotondu galiba mağza ismi onun üstünde
arirangg aliandalina Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben aslında imperial’den detaylı ultrason için randevu aldım ama çalıştığım güne denk geliyor. Ve eşimi de almıyorlarmış içeri. Arkadaşım öyle dedi. O yüzden Alimdar Şimşek’e bakayom yarın yer var mı diye
91mer arirangg bende randevu oluşturdum Siz GİTTİKTEN SONRA ALAKASI VE NELERE BAKIYOR VS BİŞGİ VERME ŞANSINIZ VAR MU BANA . Bende taaaa Ardahan’dan gelicem Beni bilgilendirirsenizzz cokkk sevinirim 😌 Birde Trabzon’da ıkea var mı kızlar :)
MihrimahVeAnnesiii arirangg İmperial eşinizi yanınıza alıyor . İkinci gebeliğim ikisinde de aynı yerde girdim ikisinde de eşim yanımdaydı.
Denizinannesi61 91mer merhaba yazilari okudumda ben dr. alimdar şimşek, yıllardır gidiyorum.. ultrson cihaziyla bakip bakilabilicek herşeye uzun uzun bakiyor asla acele etmiyor herşeyi detayina kadar inceller il gebeligimde rahim agzi kisaligim vardi ve surekli hastane hastane dolanirdim taki alimdar bey ile tanişana kadar.. gogusumde kitle oluştu tekrar ona gittim yani trabzondaki degil karadenizdeki en iyi radioloji uzmanidir kendisi sadece ultrason degil MR,röntgen va butun cihazlarin sonuclarini okur size teşhis koyar yonlendirir.. iciniz rahat bi şekilde gidebilirsiniz
arirangg MihrimahVeAnnesiii Öyle mi canım. Benim arkadaşımın eşini almamışlar sonradan mı almaya başladılar o zaman. Sen ne zaman yaptırdın orada
91mer Denizinannesi61 yaa cok teşekkür ederim oluşturdum randevu zaten 17 nisana . Ardahan’dan oraya tek bunun için gideceğiniz . Amin hayırlı haberler almak olsun 🤲🏻
zahidinannesi Pinkflowers0 merhaba. Ben de Rizeden gideceğim. Turhan bey eşi muayeneye aliyor mu. Aslinda muayene ücreti aliyor, eşleri almasi lazim ama.
aliandalina arirangg rica ederim canım valla biz aşırı derecede memnun kaldık darısı sana 🥰 çikolata ve vişne suyu içmeyi unutma ben az yemiştim yüzünü göstermesi için çok uğraştı doktor
arirangg aliandalina Bol bol çikolata yerim. İnşallah yüzünü görürüm. İlk kez görexeğim çok heyecanlıyım. Haftaya randevum var. Sen doğum yaptıın mı canım
aliandalina arirangg inşallah yüzünü görürsün bebişin canım bende aşırı derecede heycanlanmistim hatta uyuyamadım 33. haftaya girdim canım son 6 haftam İnan zaman çabuk geçiyor