1melekannesiii 18Haftalık gebeyim karnıma ve kasıklarıma sancılar giriyor normal mi? Doktora gitmem gerekiyor mu canım çok yanıyor bilgisi olan var mı?
Ezgikiran 1melekannesiii bende 18+1 benimde kasiklarim cok agriyor ozellikle uzun oturunca yada ayakta kaldigim zaman.sizinde mi oyle
Byzatsy 1melekannesiii sürekli olarak devam etmiyorsa ara ara bu gibi sancı kasılma normal diyorlar ama yinde de bi kontrole gitmek faydalı olur
passion35 1melekannesiii normal diyor doktorlar bebekler büyüyo ondan dolayı oluyor sanırım ben 20. Haftadayım hala daha devam ediyor zaman zaman, cok dayanılmaz hale gelirse magnezyum kullanabilirsiniz doktora danışıp o biraz rahatlatıyor
funnymummy 1melekannesiii benimde 17+4 bir kaç gündür sağ kaşığıma bir ağrı giriyor akşamları özellikle yorgunluktan heralde bide enfeksiyon var bende ondan da olabilir
1melekannesiii Skrn1 Gaz sancısı olmadığına eminim bıçak saplanır gibi bir sancı çok canım yanıyor ya😔
Deletedmom_116 Çok aşırı olmadığı sürece normal diyorlar ama Tedbirli olmakta fayda var bı kontrole gitsen iyi olur
3kuzuAnnesiyim 1melekannesiii ben kndimede kiz dedim hade insallah bendede tersi ciksin😀 bilmiyorum daha canim
1melekannesiii 3kuzuAnnesiyim Hayırlısı olsun ins.😀 Senle benim aramda çok yoktu diye hatırlıyorum kaç hafta oldunuz?