ezos
Ah canım biz 27 haftadayız iki gündür benim de yürürken kasiklarimda gıdıklanma gibi hoş oluyor sanki bebiş oturuyor orda bizim erkek yerleşimi aşağıda sanki ondan belkide 🤔😌
Neroizm
Bebeginiz dogum pozisyonunu almis ve kafasini vajinanizin kemiklerine yani cati dedigimiz yere dayamis olabilir bu yuzden agri cekiyorsunuzdur. Bir sonraki randevunuzda doktorunuza sorun bebeginizin pozisyonunu. Merak etmeyin bebegin artik donmus ve pozisyon almis olmasi ille de erken dogum yapacaksiniz demek degil.
Newmom
[bilinmeyen] evet benmki 27.haftanın sonunda basladı bu dediginiz agrılar. Aglıcak hale gelmistim. Doktoruma soyledim normal dedi magnezyum verdi o biraz hafifletti ama hala acı var sanrm bebis buyudugu icin
Asilinannesi
[bilinmeyen] bende 30+2 haftalığım bende de sürekli idrara gitme isteği var Bebek baskı yapıyor kendi kendini strese sokup üzme canım
Nisanurr
[bilinmeyen] bende aynısını hissetmistim ilk gebeligimde ve belime de vuruyodu randevumu beklemeden hastaneye gittim ki bebeğim dönmüş doğum kanalına inmiş rahmim bile incelmiş sonra mecburi 2 ay yatış bende 29daydim bence erteleme şuan gidip acile bile görünebilirsin bende bir kaç gün bekledim geçer diye ama eğer beklemeseydim 2 ay boyunca yatmak zorunda kalmazdım 😏
Benay
[bilinmeyen] bende aynı durumdayım elim şeyimde yürüyorum bugün kontrolüm var o ilk başladığından beri doktor normal dedi ama artık artıyor vajinamın ağrısı beni öldürüyor resmen bugün soracağım yeniden bunu
Nisanurr
[bilinmeyen] bencede canım gitmelisin eğer geçmezse gerçekten şakaya gelmiyor bu işler ha ciddi bişeyde olmayabilir bebegin sadece dönmüş olabilir insAllah ta öyledir sadece ama tedbiri almak lazım tâbi
Benay
[bilinmeyen] canım yeni geldim doktor bebeğin aşağıya indiğini bu yüzden baskı hissettiğimi söyledi başı kanaldaymış ama bu haftalarda dönebilir yine korkulacak bişey yok eğer sancı olur dayanamayacak kadar ağrı olursa hemen irtibata geçin dedi 36 haftadan itibaren tamamen kanala girecektir korkulacak bişey yok dedi gönderdi
Benay
[bilinmeyen] rica ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tgbabsra
[bilinmeyen] magnezyum ilacına başlatır büyük ihtimalle ama sen istersen erkene cek biraz randevu nü
mucizemizibekliyoruzz
[bilinmeyen] çok zorlanma varsa doktorunuza bildirin. Benim de 25. Haftada öyleydi bebek baş aşağı olduğu için baskı yapıyor sorun değil ama rahim ağzını ölçelim dedi doktorum. Rahim ağzında incelme varmış erken doğum riskin var demişti
mucizemizibekliyoruzz
[bilinmeyen] ayakta fazla kalmayın. Doktorunuza bildirin. Gerekirse önlem alsınlar
mucizemizibekliyoruzz
[bilinmeyen] o zaman en azından doktor randevunuza kadar çok gerekmedikçe ayakta kalmayın derim 😊
Yarenelibol
Bndede var o ağrılardan hmde 28 haftadır oğlum kafasını kanala sokmus aşaya asırı baskı yapıyor canm çok acıyor😯😞😥 uyuyamıyorm bile
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] bu baskı hissi bende de vardı bu haftanın başında. Acil e gittik çünkü haraketlerini bacak arama kadar inmiş hissediyordum meğerse ayaklarını sıkıştırmış aşağıya ittşriyormuş🙆♀️😨