Vahide_cebi Hadi bakalım kafamızı dağıtalım biraz kaçıncı haftadasınız ? Şimdi ki haftanıza kadar kaç kilo aldınız ben 27+4 57 kilo ıle hamıle kaldım 7 aya gırdık 64.5 kıloyum şu an çokta almamışım günü sizce nasıl?
Vahide_cebi denizarenmom ne kadar az ya güya çocuk çocuğun eşi vs toplamı en az 8 dıyorlar demek biz fazla yiyoruz 😁
elifcicek_07 27+3 olduk 49 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum ve hızla almaya devam ediyorum oysa çok dikkat ediyorum
Papatyaa_01 Vahide_cebi 32+2 olduk 14 kilo aldım ama kilo vücuduma yansımadı nasıl oldu bilmiyorum :) biraz karnım büyüdü hafifte basenlerim onun dışında kilom hamile kaldığımla aynı yani 66ile hamile kaldım şuan 80 kilo oldum doğuma kadar bi 5 kilo alırım diye hesap ediyorum 😂
Papatyaa_01 Ozgex 8 nisan gösteriyor uygulama doktorumda aksi bi durum olmazsa 40 haftaya kadar bekleriz dedi
gkcbrn Btlklnc riskli gebelik benimki o yüzden diyetisyen ile devam ediyorum yoksa simdiye 20 kilo almıştım😂
Anneperi Vahide_cebi ben 32 haftalık hamileyim 53 kg ile hamileydim 58 kg yum 2 kilo bebek diye düşünüyorum 3 hafta önce 1387 gr dı çarşamba günü gideceğiz görmeye