Edda28 Aslbal17 alır daha zaten son haftalarda çok alıyorlar birden ikiye katlıyor sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza 🥰
Edda28 Sabiaa maşallah sezeryan o zaman sizinkide 8 9 Mart dedi son hafta kararlaştırırız dedi bana da
Nhlhmz11 Edda28 benimde 34+6 oldu , 33 te 2400 demişti , normal mi düşük mü bilemedim , ama sancılarım ve kasılmalarım arttı özellikle geceleri falan 🙄 valla tam zamanını beklemeyevek gibi kızım , sağlıkla gelirler inşallah
Edda28 Nhlhmz11 normal canım son haftalar yalancı sancılar oluyor bendede oluyor doktor normal dedi kilosu da gayet iyi maşallah bol bol dinlen yorma kendini zamanında gelirler inşallah
Edda28 Eyll64 korkma canım alır inşallah son haftalarda benimde kafa çapı bir hafta küçük dedi ama benim çocuklar genelde küçük kafalı oluyor genetiktir o zaman dedi yine de içime kuşku düştü bu doktorlarda bir değişik ya valla insanı strese sokuyorlar 🥰
Sevimefealp Bizimde 34+5 de 35 ile uyumlu cıktı 2463 gram 48 cm dedi bana az geldi ama diğer cocukların o haftalarına baktım daha düşükler diğerleri erkek bu kız üstelik
Uges2015 cannkmrc karında gerginlik oluyor terliyormuş gibi oluyorum alt karında da ağrı gibi oluyor ilk zaman bende anlamıyordum dr sormuştum o söylemişti
Rumeysa_2018 Herkes mutsuz emojiler koymuş ama benim bebeğim daha küçük sanırım doktor normal seyrinde dedi şuan 35+2 yim Enson 32 haftalıkken gitmiştim 1850 gramdı 🙈 bence buraya yorum yazan herkesin bebeklerinin kilodu gayet güzel maşaallah diyeyim 🎀
Edda28 Rumeysa_2018 almıştır canım merak etme özellikle 35 den sonra çok hızlı alıyorlar bana da 33 de 2 kg demişti çok üzülmüştüm az diye şimdide iki gün ileride çıktı içimi ferah tut yani alıyorlar
Edda28 Dmrbs18 normal canım benim 2 kg dı tam ama şimdi haftasını yakalamış maşallah dizinde öyle olur
_almirasmom Edda28 35+5 🙏 en son 2405 kılodaydı tam 35+0 da suan bilmiyorum son 24 gun kaldı sezeryan olmaya❤️
Edda28 _almirasmom maşallah artık daha hızlı kilo almaya başlıyorlar son zamanlar sağlıklı gelsinler inşallah 🥰