Pnr_KMRC1 ZmrtDilaa benim ilk hamileligim şuan 11+3 haftaligiz 8 haftada benimde aynı sikayetlerim vardı şuan kalmadı💐
minikmelegim_ ZmrtDilaa benim iknci gebeliğim. Bugün çok kötü oldum yattım nerdeyse hep. İlkinde hiç bir şeyim yoktu bında mide bulantısı da var
Busimss ZmrtDilaa oğlumda hiç yaşamamıştım biraz uyku yapardı sadece. Ama bu hamileliğimde kusma mide bulantısı iştahsızlık halsizlik ne ararsan var. Mide bulantısı geçti şükür de diğerleri hala devam.
Gzmmm123 ZmrtDilaa bende öyleydim prilam kullanıyorsanız oda çok uyku halsizlik yapar 10+5im yavaş yavaş düzelmeye başladım
AnnesiyimM53 Ben çok fenayım hep uyumak istiyorum iştahımda bir sıkıntı yok tek sorunum uyku ve ağızımda iğrenç bir tat olmasıı 😞😞 o tat midemi bulandırıyor
Bsrbrg Pnr_KMRC1 bende aynı durumdayım ek olarak sadece sürekli karnım gurulduyor ve öksürük başladı normalmi acaba
Pnr_KMRC1 ZmrtDilaa 8 hafta geçince rahatlarsiniz inş bende 8 haftadayken halsizlik ten sürekli yatmak istiyordum ve yatiyordum
Pnr_KMRC1 Bsrbrg evet cnm normal kanama olmadığı surece yaşadığımız çogu şey hamilelikten ben çok pimpirikliydim doktor böyle dedikten sonra rahatladim 💐
Havvagks Bizde bugün tam 8 haftalık olduk akşama doğru sağ bacağıma ağrı girdi hala ağrıyor başına gelen oldu mu
Havvagks İçimde hep bi korku var kalbi duracak diye ablamın da ilk gebeliğinde bebeğin kalbi durmuştu ne zaman bitecek bu korkular 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
siyahinciii Tekmeleri hissedince bitecek diyorlar ama sanırım annelik bu daha 8 haftalıklar ama evham yaptırıyorlar minik civcivler 🐣
ZmrtDilaa İlk böyle olmamıştı bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda bir defa gittim muayneye Martta tekrar sadece folik asit alıyorum