Deletedmom_116 Kızlar öncelikle merhabalar. Vücudumda alışır daralma hissediyorum bazen nefesim kesiliyo gibi oluyo farkındayım bu haftalrda bebeğim büyümeye başladı iyice O yuzdne oluyodur. Benim gibi olan varmı başına gelen varmı acab anasil bir yol izlediniz
anapanda12 Bu tür sıkıntılar için Ayetel Kürsi açıp okuyun felak nas bol bol salavat çekin Allah’ı anın bilmiyorsanız internetten açıp sesli dinleyin iyi gelir
anapanda12 Deletedmom_116 ek olarak Ümmü sübyan hamaili alıp takmanızı öneririm manevi daralmalar için iyi hemde bebek için güvenilir bir yerden temin edin
Deletedmom_116 anapanda12 Subyan muskam var güvenilir bir yerden temin etmiştik 🌹Ben hem ruhen hem bedenen daralma hissediyorum gennilikle bedenen oluyo ruhen olan namazımı killinca geciyo bedenen gecmiyo sanırım bebek daraltiyo
anapanda12 Deletedmom_116 zihninizi meşgul edecek işler edinin örneğin el işi örgü işi vs kafanızı bunlara yorunca belki bedenen de rahatlarsınız
Kbrakblut Temiz hava da yürüyüş de iyi gelir . Mevsim kış olunca evde hareketsizlik hamileliği zor geçiriyor
Deletedmom_116 Kbrakblut soğuk zorluyo ya Evdne çıkamıyorum Dışarda kar var buz var düşerim korkusundan da çıkamıyorum Baya zorluyo teşekürler ♥️